INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína - akupunktura, baňkování, moxování, tuina masáže, fytoterapie. Řízená detoxikace dle MUDr. Josefa Jonáše. Bachovy květové esence. Léčitelská metoda Reiki.

Stomatologické centrum: - zubní ordinace - dětská stomatologie - dentální hygiena - bělení zubů.

Komplexní nabídka služeb fyzioterapie: diagnostika, terapie a prevence poruch pohybového aparátu.

Společnost ČMELÁČEK PARTNERS s.r.o. je centrum pro mentální handicap. Provoz denního stacionáře, klub rodičů a přátel postižených dětí.

Plastická chirurgie, korektivní a laserová dermatologie - operace očních víček - operace nosu - operace ušních boltců - zvětšení rtů - PermaLip - facelifting - operace prsou - modelace postavy - liposukce

Český červený kříž. Charitativní a humanitární organizace. Poskytuje zdravotnické, záchranné, sociální a humanitární služby, organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.

Jana Vimmerová provozuje v Opavě solnou jeskyni.

Centrum Sýkorka poskytuje služby biorezonance.

Ambulance: - odborný lékař kožní pro dospělé a děti. Dermatologie, dermatovenerologie. Sídlo firmy: - Zahradní 1261, Frýdlant nad Ostravicí.

Fyzioterapeut Bc. Veronika Jirková zajišťuje víkendový relax po náročném týdnu v práci: - masáže, - kinesiotaping, - Dornova metoda.

Oční klinika. Oční laserové operace (oční laser), operace očí, laserová korekce zraku: - krátkozrakost - dalekozrakost - astigmatismus.

Odborný lékař kožní. Ordinace: - dermatovenerologie.

Horský hotel Brans s.r.o. nabízí komfortní ubytování ve dvou až čtyřlůžkových, moderně zařízených pokojích. Nově zrekonstruovaný hotel najdete v příjemném prostředí Malé Morávky přímo pod Pradědem. Kapacita hotelu je 26 pokojů, se 67 lůžky a 26 přistýlkami pro 93 hostů. Součástí hotelu je restaurace a wellness. Jako jeden z mála hotelů v České ...

Gynekologie a porodnictví, pronájem, nákup a prodej

Wellness studio. Studio krásy, zdraví a vitality. Poskytujeme služby v oblasti: - cvičení: jóga, fyziopylates, cvičení pro seniory, děti i pro zdravotně omezené, flexy, TRX, kruhový trénink........... - masáže - hubnutí - jídelníček + pohybový plán na míru - regenerace - detoxikace - kosmetika - fyziterapie - relaxace - ...

Helena Francová se zaměřuje na fyzioterapii a léčbu poruch pohybovaného aparátu.

Zdravotní poradna. Prodej: - produkty pro zdraví: - bylinné čaje - bylinné produkty - výrobky z rakytníku, ženšenu - masti, gely, oleje. ADAM FENG SHUI - školičky - konzultace - poradenství TERAPIE - lymfatické - spoušťových bodů

Společnost Hi-dent, s.r.o. provozuje stomatologickou ambulanci, dále diabetologi i endokrinologii.