INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Služby - masáže - ošetření lymfatických cest - kraniosakrální osteopatie.

Náplní Lékařská Estetika s.r.o. jsou základní i vysoce specializovaná ošetření obličeje, krku a dekoltu. - plastická operace víček - lifting dermálními nitěmi APTOS, doplněný o výplně hlubokých vrásek kyselinou hyaluronovou - odstranění mimických vrásek botulotoxinem a plošnou hydrataci kůže přístrojem Vital Injector, případně hloubkovou ...

Společnost O.K. Dentes, s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

Relaxační centrum. Wellness centrum s ubytováním. Solná jeskyně. Fitness, sportovní klub. Kosmetika, kosmetické služby. Solárium. Masáže, masérské služby. Penzion.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

ALORAMEDICA nabízí služby: - masáže - centrum terapie bolesti - kosmetika. Internetový obchod, e-shop: - kosmetika.

Luxusní vila v malebném středisku Kals, uprostřed překrásné přírody rakouských Alp, vám nabízí komfortní ubytování v penzionu s apartmány a relaxační zónou - wellness i vynikající gastronomii. Čeká na vás přátelská, komorní atmosféra tradiční tyrolské vesničky, krystalicky čistý vzduch i nenarušená, divukrásná příroda, absolutní relaxace. Díky ...

Oční optika Filip nabízí svým zákazníkům širokou škálu brýlových obrub pro děti i dospělé. V našem sortimentu naleznete značkové i neznačkové brýlové obruby, brýlové čočky, sluneční brýle, kontaktní čočky, roztoky i pouzdra. Dále můžete využít služby naší oční ordinace, kde se Vám budou věnovat tři odborné oční lékařky a optometrista. Naleznete ...

Společnost Revimex pro s.r.o. provozuje revmatologickou ambulanci v Karviné.

Společnost DZS Körner, s.r.o. zajišťuje přepravu pacientů sanitními vozy.

Zubní péče Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb Specializovaná ambulantní zdravotní péče

Wellness hotel v Písku u Jablunkova na Frýdecko-místecku. Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi i seniory. Zvýhodněné pobytové balíčky. Ubytování v pokojích nebo apartmánech nebo ubytování v kopulích - glamping. Wellness zahrnuje relaxační bazén, pivní lázně, finskou saunu.

Společnost Bebínko Anděl s.r.o. provozuje gastroenterologickou ordinaci a pracoviště.

Ordinace, služby ORL: - ušní, nosní, krční - audiologie - foniatrie

Centrum pro estetickou medicínu, pohlavní a kožní choroby a centrum pro léčbu otoků. Léčba: - akné - celulitida - kožní choroby. Odstraňování: - výrůstky, znaménka - vrásky, jizvičky. Operace plastické.

Nabízí: - antikoncepční poradna - novou ambulanci - on-line objednání - vyšetření a poradna v oblasti gynekologické prevence

Rehabilitační stacionář: - elektroléčba - masáže - vodoléčba - alternativní léčba. Pobočka: - Josefa Václava Sládka 41, Frýdek-Místek - tel. 558 644 560 - e-mail: nerest@nerest.cz Neurologická ambulance. Infuzní léčba. Léčebný tělocvik. Lávové kameny. Suché uhličité koupele. Plynové injekce. Bambusová masáž. Reflexní masáž ...

Společnost Silmed DUO, s.r.o. provozuje plicní ordinaci a pracoviště.