INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Ortopedické a rehabilitační centrum Shape. Rehabilitace: Pondělí 7.30 – 20.00 Úterý 7.30 – 20.00 Středa 7.30 – 20.00 Čtvrtek 7.30 – 20.00 Pátek 8.00 – 20.00 Ortopedie: Po 15.00 – 18.30 MUDr. M. Uvízl, Ph.D. - ortoped Út 08.00 – 12.00 MUDr. R. Ditmar - rehabilitační lékař 13.00 – 19.00 MUDr. T. Přerovský - ortoped St 08.00 – ...

Masážní salon: - Švédská klasická masáž - Manuální lifting obličeje - Lávové kameny - Indická antistresová masáž Champi - Medová detoxikační masáž - Dornova metoda - Breussova masáž - Masáž proti celulitidě a formování postavy - Těhotenská masáž - Masáž měšci - Kinesiotaping - Masáž horkými mušlemi - Lymfodrenáž - Dárkové poukazy

Stomatologie. Zubní ordinace pro děti a dospělé. Ordinační hodiny: PO 8:30 - 15:30 ÚT 8:30 - 15:30 ST 11:00 - 16:30 ČT 8:30 - 15:30 PÁ 8:30 - 13:30

Agentura domácí péče Victoria: - poskytování odborné ošetřovaltelské péče - akutní péče - paliativní péče - hospicová domácí péče.

Privátní zdravotnické zařízení, součástí je klasická kožní ordinace a dermatologicko-estetické centrum.

Detoxikační programy, omlazovací kůry - poradenství. Harmonizace organizmu v souladu s tradičními východními léčitelskými systémy. Raw food - konzultace. Pohledová diagnostika. Pozorování živé kapky krve. Poradenství v oblasti zdravého životního stylu. Koučink, mentorink, transformační techniky v souladu s principy zákona ...

Zubní, stomalologická ordinace. Pobočka: - Dukelská 456/13, Jeseník.

Fyzioterapie - kraniosakrální terapie - viscerální terapie - manuální lymfodrenáž - masáže. Další provozovna SEMILY Rehabilitační centrum, MUDr. M. Holub U Potoka 76, Semily

Naši zavedenou oční ambulanci naleznete v budově polikliniky na ulici Dukelská v Jeseníku. Poskytujeme profesionální oftalmologické služby v příjemném a plně vybaveném prostředí naší ordinace. Provádíme komplexní diagnostickou oční péči všech věkových skupin pacientů, vyšetřujeme a vystavujeme příslušná potvrzení (pro zaměstnavatele, rizikové ...

Prodej řezaných, hrnkových, sušených a umělých květin a Hand made výrobků, např. bižuterii, patchworkové zboží, malování portrétů na zakázku a energetické obrázky. Rozvoz květin. Dále se zabýváme ezoterikou - intuitivní tarot, terapie EFT, intuitivní masáž, Reiki, automatická kresba atd.

Nestátní zdravotnické zařízení - praktický lékař pro dospělé - kožní a interní ordinace - ordinace lékaře pro děti a dorost - zubní ambulance - lékárna.

Poskytování kvalitních masérských služeb s použitím čistě přírodních olejů.

Služby: - gastroenterologická, endoskopická ambulance.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie -dětská kardiologická ambulance.

Gastroenterologie, endoskopie - Olomouc Endokrinologie, obezitologie - Přerov Interna - Přerov.

Praktický lékař pro dospělé, vstupní, periodické, výstupní prohlídky zaměstnanců firem, očkovací centrum. Korektivní dermatologie, aplikace botulotoxinu ( omezení tvorby vrásek, omezení pocení), dermálních výplní, podpora růstu vlasů.

Plastická a estetická chirurgie: - plastická operace horních i dolních víček - korekce odstátých boltců - odstranění kožních nádorů, znamének, bradavic a pigmentových lézí - korekce jizev - plastika nehtů Pokud se nejedná o kosmetické výkony lze hradit i přes zdravotní pojišťovnu.

Interní a revmatologická ordinace.

Komplexní služby pro Vaši krásu a odpočinek: - kosmetické služby - ošetření pleti francouzskou kosmetikou Sothys Paris - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - masáže - cvičení s přístrojem EMS.