INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Služby: -klasické masáže. -reflexní terapie.

Gynekologické ambulance. Poradna pro choroby prsu a choroby trávícího ústrojí. Ambulance řízené výživy.

Dermatologické a laserové centrum: -kožní ordinace -laserové centrum - laserové depilace, mezoterapie, biostimulace pleti, ošetření akné, vrásky, rejuvenace, botox, výplňové materiály.

Služby: - lymfodrenáž - masáže

Zubní lékařka, stomatologie.

Kraniosakrální terapie: - forma léčení - podpora přirozeného mechanismu člověka - vylepšení fungování mozku a míchy.

Mobilní masáže až do domu: - regenerační - sportovní - relaxační - poradenství v oboru zdraví a pohybové aktivity.

Masáže. Sauna. Lymfoven. Infračervený zářič. Baňkování. Lávové kameny.

Poradenství v oblasti stravování - hubnutí pro muže, ženy všech věkových skupin i děti: - vstupní vyšetření - podrobná tělesná diagnostika - konzultace s nutričním specialistou - test nutriční typologie - sestavení optimálního jídelníčku.

Zdravotní péče: - praktický lékař - kožní - oční - zubní - urologie - gynekologie - psychiatrie - neurologie - chirurgie - plastická chirurgie - ortopedie - ORL - děti a dorost - radiodiagnostické pracoviště - biochemická a hematologická laboratoř - rehabilitace JIFO - očkovací centrum - zubní laboratoř - ...

Studio pro krásu, zdraví a rekondici: - lymfatické masáže - rekondiční cvičení - vibrační přístroj - infrasauna - rašelinové zábaly.

Foniatrie: - péče o sluch - diagnostika a léčba poruch sluchu - počítačová audiometrie (přesná diagnostika sluchových vad) - slovní audiometrie (vyšetření rozumění mluveného slova) - tympanometrie (vyšetření středního ucha, lícního nervu a částečně i mozkového kmene) - testování funkce sluchadel již nošených - drobné opravy sluchadel - ...

Centrum korektivní a estetické dermatologie: - lékařský chemické peeling - laserové gelové masky - led světelná terapie - oxygenoterapie - vacupress.

Dopravní zdravotní služba, provozování nestátního zdravotnického zařízení (doprava raněných, nemocných a rodiček) do a ze zdravotních zařízení po celé ČR a Evropy.

Pravé pivní lázně: - pivní koupel - relaxace v solné sauně - pivní lázně.

Zubní lékařství.dentální hygiena, organizace odborných školení, kurzů, atd.

Studio Šarmant: - prodlužování řas metodou řasa na řasu - kosmetika - kosmetický laser - depilace - masáže relaxační i zážitkové - zeštíhlující zábaly - lymfoven - kadeřnictví - prodlužování vlasů - opalovací nástřiky - nehtová modeláž - gel-lak, manikúra

Nabídka regeneračních a sportovních masáží s možností provedení u zákazníka.