INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatovenerologie -kožní lékařka, ordinace kožního lékaře.

Dětské centrum 1990: - je občanské sdružení poskytující komplexní, tj. sociální, zdravotní a výchovné služby lidem se specifickými potřebami (postižením mentálním nebo kombinovaným handicapem) Nabídka základních služeb DC´90: Sociální služba: - denní stacionář DC 90 Zdravotnické služby: - rehabilitace, logopedie Dílny DC 90 o.s. ...

Ortodontická a stomatologická ordinace.

Kadeřnictví, holičství: - dámské, pánské, dětské - americký melír. Pedikúra - modelace nohou. Masáže. Depilace. Modeláž nehtů - manikúra.

Služby: - reflexní terapie, masáže - bezplatná lékařská poradna, čínská medicína - gynekologická poradna. Prodej: - bylinné elixíry a potravinové doplňky.

Poskytování: -rehabilitační péče

Zubní ordinace. WEB: http://www.stomatologie-bukovany.cz/

Gynekologicko-porodnické centrum. Privátní lékařská praxe: -MUDr.Jiří Vajdík -prim.MUDr.Ludmila Konečná.

Masáže: - klasická masáž - měkké techniky - anticelulitidní masáž. Lymfodrenáže. Anticelulitidní zábaly. Anticelulutidní programy. Redukce hmotnosti. Tvarování postavy.

Dermatologie: - dermatovenerologická ambulance - kožní vyšetření a ošetření - fototerapie - lymfodrenáž - diagnostika kožních nádorů - léčba elektrokauterem - biostimulační laser - chemický peeling.

Solná jeskyně: - sůl z Mrtvého moře - doba procedury 45 minut - vstup vždy v celou hodinu.

Masážní salon. Masáže: -klasické - sportovní - lymfatické Aromaterapie. Cvičení Pilates, skupinové, individuální.

Poruchy funkce štítné žlázy a jiných orgánů s vnitřní sekrecí, poruchy plodnosti u žen i mužů, poruchy kostní hustoty (osteopenie, osteoporóza), skoliózy, akné, nadměrné ochlupení u žen, gynekomastie, poruchy metabolismu kyseliny močové (dna), poruchy růstu a vývoje u dětí

Oční centrum: - oční ordinace - ortoptická ordinace - oční optika - kontaktní čočky.

Chirurgie: - plastická - laserová - estetická - všeobecná - žilní. Kožní lékařství, ORL, obezitologie. Sídlo firmy - Ostrava.