INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Stomatologická laboratoř Stomatologická ordinace

Oční ambulance - odstraňování krátkozrakosti, dalekozrakosti a astigmatismu excimerovým laserem

Psychoterapeutické centrum. Služby: - terapeutické působení na: - poruchy učení a chování různé formy dyslexie - noční pomočování - depresívní stavy - chronické bolesti hlavy - epileptické stavy - rehabilitace po mozkové mrtvici.

Psychoterapeutické centrum Komplexní pedagogicko-psychologická vyšetření (poruchy pozornosti, spánku, úzkost, strach, nervozita, napětí, deprese, závislost, poruchy chování, migrény, bolesti hlavy, epilepsie, rehabilitace po mrtvici, traumatická poranění mozku aj.).

Chirurgická ordinace - traumatologie

Kadeřnictví - přijímání klientů bez objednání Kosmetika - přijímání klientů bez objednání Modeláž nehtů - pedikúra - přijímání klientů bez objednání Solárium - přijímání klientů bez objednání Masáže - přijímání klientů bez objednání

Občanské sdružení Kurzy - alternativní medicína Kurzy - alternativní medicína