INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Společnost Rehabilitace Nežádal s.r.o. se specializuje na rehabilitace a fyzioterapie dospělých a dětí od 6 let se zvláštním zaměřením na podiatrii a podologii.

Mgr. Jiří Herbert Procházka se zaměřuje na široké spektrum pohybových potřeb našich klientů, rehabilitaci po operacích nebo přístrojovou léčbu.

Nabízíme klasickou stomatologii v rámci veřejného pojištění, ale i nadstandardní estetickou stomatologii a odborné poradenství. Máme smlouvy se všemi pojišťovnami. Čeká na Vás profesionální péče příjemného týmu v nově zrekonstruovaných prostorách zdravotního střediska, to vše jen dva kilometry za OC Olympia Olomouc.

-Zprostředkování obchodu a služeb

Společnost PhDr. Dagmar Konečná s.r.o. poskytuje služby: - psychodiagnostika a psychoterapie dětí a dospívajících - psychodiagnostika a psychoterapie dospělých

Ordinace, ambulance: - chirurgie - urologie - mamologická poradna

Společnost Silesian dentist s.r.o. provozuje zubní ordinaci v Olomouci.

Ordinace ušní-nosní-krční pro všechny věkové kategorie. Specializace chronické rýmy a záněty vedlejších nosních dutin, poruchy sluchu. K dispozici laser, ultrazvuk k diagnostice zánětů vedl.nosních dutin, diagnostika chrápání pomocí domácí monitorace spánku.

Dermatovenerologická ambulance: - ošetření atopický ekzém, lupénka, akné, bradavice, plísně, ...

Společnost Neurologie, chiropraxe a EEG s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci.

Ambulantní zařízení gynekologie, prenatální diagnostiky, péče o těhotné, Centrum gynekologické onkologické péče, včetně expertní kolposkopie. Jednodenní chirurgie.Urogynekologie včetně urodynamických vyšetření a operačního řešení inkontinence.Osteocentrum včetně prevence, diagnostiky (DXA) a léčby osteoporózy Lékaři v ordinaci: MUDr. Aleš ...

NEURO-MEDNET s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci v Olomouci, Českém Těšíně a Orlové.

Nestátní nezisková organizace. Prevence, léčba a integrace osob ohrožených drogovou závislostí. Ambulantní léčba a poradenství. Poradna pro alkoholové a jiné závistlosti. Rodinné centrum U Mloka: - soociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Galerie U Mloka.

Ambulance preventivní a pohybové medicíny Základem naší léčby je komplexní vitamínová terapie - aplikace vitamínů a stopových prvků, infuze vitamínu C, kolagenové injekce Guna MD, homeopatické vakcíny... Léčba je cílená na široké spektrum diagnóz, zejména na prevenci, virové infekce, chronický zánět, únavový syndrom, bolest zad a kloubů, ...

MUDr. Eva Soušková provozuje ordinaci alergologie a Imunologie.

Mgr. et Mgr. HANA KRYLOVÁ Ph.D. provozuje ambulanci klinické psychologie a psychoterapie pro děti a dospělé v Olomouci

Fyzioterapeutka Mgr. Kateřina Kropáčová provozuje lekce jógy, hodiny fyzioterapie, kineziotaping.

SDOP Olomouc poskytuje svým klientům domácí zdravotní ošetřovatelskou péči. Provádíme nadstandardní péči. Svým klientům poskytujeme ošetření dekubitů, osobní hygienu, péči o stomie, rehabilitace, ošetření bércových vředů a další. Službu zajišťují diplomované zdravotní sestry s registrací a jsou hrazeny zdravotní pojišťovnou. O klienty pečujeme ...

Oční ambulance pro dospělé. Dětská oční ambulance Ortopticko-pleoptické cvičení zraku pro děti. Estetická medicína, odstraňování vrásek. Operace horních i dolních víček, operace šilhání. Kontakntí čočky.