INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Provádíme gastroskopická a koloskopická vyšetření, polypektomii, jícnovou pH metrii a impedanci, dispenzární péči, detekce helicobacter pylori. U výkonů podáváme tišící prostředky a léky od bolesti, možnost Entonoxu (rajský plyn a kyslík).

Výroba, Prodej, distribuce: - potravinářské doplňky s bylinnými extrakty. Energeticko informační potravní doplnky míchané na míru pro každého jednotlivce. Výroba a používání Moravských květů obdoby Bachovy květové terapie avšak vhodnější pro střední Evropu. Osobní poradenství v řešení příčin chorob. Osobní léčivý magnetismus. Míchání ...

Výživové poradenství: - poradna - jídelníček na míru - výživa dětí - prezentace pro školy.

Ušní, nosní, krční. Otorinolaryngologie. Výdej sluchadel a příslušenství.

Zabývám se výkladem tarotových karet zaměřený na vztahy, práci a zdraví. Dále provádím terapii Reiki- odblokování energie a harmonizace čaker. NOVINKA- Výklady karet na dálku a kurz výkladu tarotových karet nazvaný ŠKOLA TAROTU.

Kosmetika. Permanentní make-up. Manikůra. Kadeřnictví. Modelace nehtů. Masáže. Tělové zábaly. Přístrojová lymfodrenáž. Baňkování. Estetická chirurgie.

Psychologické poradenství a terapie - psycholog a psychoterapeut.

Homeopatie - přírodní léčba - léčba pomocí květonové esence.

Fyzioline - rehabilitace - individuální fyzioterapie - prodej rehabilitačních pomůcek.

Zdravotní pilates - masáže - cvičení pilates.

Služby: - stomatologie, zubní ordinace Zubní laboratoř tel.: 727 828 023

Masáže: - Shiatsu - Reiki terapie - rekondiční masáže - čínská tlaková masáž - sportovní masáže - reflexní masáže - lymfatická drenáž - ušní svíce.

Nabízíme pomoc při snížení Vaší váhy zdravě, kontrolovaně, natrvalo.

Nabídka služeb v oblasti léčby obezity a výživového poradenství.

Etikoterapie. Kávomantie. Výklad z karet. Pořádá: - andělské semináře - kurzy reiki všech úrovní - semináře numerologie - Etikoterapie - dignostika fyzického těla přístrojem.

Mobilní masáže, mobilní masérské služby, rekondice, cvičení, rekondiční cvičení, mobilní masáže v Prostějově, mobilní masáže v Olomouci, masáže pro seniory a masáže pro sportovce, kinesiotejping.