INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Helena Šišmová provozuje logopedickou ambulanci.

Společnost PEDIATR MOHELNICE s.r.o. provozuje kardiologickou ambulanci.

KARDIO GRÉZL s.r.o. provozuje kardiologickou ambulanci.

ClaraDent zubní ordinace s.r.o. poskytuje zubní péči, praktický zubní lékař a estetická dermatologie.

Sociální služby Libina, jako nestátní nezisková organizace, zajišťuje komplex vzdělávacích, zdravotních a sociálních služeb.

Služby: - antropometrie - testy vytrvalostní (aerobní) výkonnosti - testy anaerobní výkonnosti - terénní testy - sportovní dietologie - fyzioterapie - sportovní psychologie.

Jiřina Krejčí poskytuje rehabilitační cvíčení.

MUDr. Ivana Wurstová provozuje: - odborná ambulance, akupunktura, konzultace, semináře, cvičení, konstelace

Společnost FONIATRIKA LK s.r.o. provozuje foniatrickou ordinaci Šumperk - Centrum pro diagnostiku a léčbu onemocnění sluchu, hlasu a řeči u dětí i dospělých.

Nestátní zdravotnické zařízení: - kardiologická a interní ambulance - lůžková dlouhodobá péče - sociální lůžka v ZZ ústavní péče

Ordinace duševního zdraví MUDr. Pavla Zechová, s.r.o. je tým lékařů poskytující komplexní odbornou péči a poradenství v oboru psychiatrie, psychosomatické medicíny, psychoterapie a rodinné terapie.

MUDr. Tomáš Vilhelm se specializuje na rehabilitační a fyzikální medicínu.

MUDr. Norbert Braun provozuje stomatologickou ordinaci.

Alergolog a imunolog. Dětská alergologická ordinace.

Zdravotnictví: -dermatologická ordinace, dermatologie, -kožní ambulance, kožní lékařka.

MUDr. Petra Havlíková provozuje psychiatrickou ambulanci v Mohelnici.

Lázně Bludov se nacházejí v okrese Šumperk v překrásném prostředí podhůří Jeseníků a byly založeny již v roce 1929 panem Zdeňkem Pospíšilem. Poskytujeme profesionální lázeňskou péči založenou na nejnovějších lékařských poznatcích v oborech balneologie, obezitologie a léčebné rehabilitace.Přírodním léčivým zdrojem je minerální termální voda, ...

Oční ordinace provádí: - estetická medicína - aplikace - kontaktní čočky.

Mgr. Jaroslav Člupný provozuje psychologickou ambulanci.