INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční ambulance - vyšetření pomocí nejmodernější technologie. Oční optika.

Nehtové studio: - pedikúra - manikúra - kosmetika - masáže.

Top Esthetic centrum estetické a oční medicíny s.r.o. se sídlem v Praze je specialistou v oboru estetické a plastické chirurgie. Centrum estetické a oční medicíny s.r.o. se zaměřuje na komplexní vyšetření očí, diagnostiku a léčbu glaukomu nebo vyšetření barvocitu. Nabízíme celou řadu odborných zákroků. Naší specializací jsou plastické ...

Prodej - kosmetika Prodej - doplňky výživy Kosmetická péče - terapeutický laser - líčení - aromaterapie - péče o ruce Masáže.

Služby - poskytujeme poradenství v oblasti zdravého životního stylu - sestavování vhodné stravy a cvičení. -osobní trenér.

Urologie - urologická, andrologická a urogynekologická ambulantní péče - MUDr. Michael JANSKÝ

Služby: - diabetologická a interní ambulance

Nabídka zubních implantátů a miniimplantátů Dentis, systémů IPL i laserů. Prodej kosmetických výrobků Asklepion.

Ordinace klinické psychologie - PhDr. Vlachová Marie poskytuje klinické psychologické vyšetření.

Urologie - uroonkologie - andrologie.

Nestátní zdravotnické zařízení: - interna - neurologie - foniatrie - logopedie - otorinolaryngologie, ORL - praktický lékař pro dospělé.

Sportovní areál, služby: - squash - posilovna - horolezecká stěna - stolní tenis - solárium - masáže

Zajišťujeme kompletní zubní péči pro celou rodinu, nadstandardní záchovnou a estetickou stomatologii a protetiku včetně celokeramických faset a korunek a implantologii. Dále dentální hygienu a bělení zubů.

Estetická klinika - laserové a estetické centrum - masáže - výživové poradenství.

Služby: - tvarování postavy, cílené hubnutí a detoxikace organismu přirozeným způsobem - lekce - jóga, pilates, powerjoga - Vacushape - Lymphastim - vibrační plošina - Andulační systém HPP - Rolletic - masáž proti celulitidě

Služby, ordinace: - stomatologie - zubní - ortodoncie - dentální hygiena

Služby, ordinace: - stomatologie - zubní

Centrum komplexní urologické péče - urologie. Doc.MUDr. Miroslav Hanuš, CSc. as.MUDr. Michaela Matoušková MUDr.Peter Kaplán MUDr Pavel Verner Prof. MUDr. Jitka Abrahámová, DrSc.