INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Cévní ordinace. MUDr. Jiří SPÁČIL, CSc. MUDr. Jaroslava SVOBODOVÁ Ordinační doba - pondělí až středa 8-12, 13-16 - čtvrtek dle dohody.

Fyzioterapie, rehabilitace: - léčba bolestí páteře, skoliózu páteře, kloubů.

Agentura domácí pomoci seniorům: - zajišťování nákupů - drobný úklid - společnost při nepřítomnosti rodinných příslušníků - doprovod při procházkách.

Služby: - neurologické ošetření kraniosakrální osteopatií - celostním léčení metodou INEH - terapie emočního odbloku - masáže

Služby: - zubní ordinace - stomatologie

Stomatologická ordinace. - zubní lékař - ortodoncie - bělení zubů - dentální hygiena.

Služby: - poradna tradiční čínské medicíny - výuka, škola Aurikuloterapie

Urologická ambulance. MUDr. Poduška MUDr. Švejnoha MUDr. Teršípová

Nestátní zdravotnické zařízení Vršovická zdravotní a.s. poskytuje specializované zdravotní služby a zajišťuje ambulantní i lůžkovou péči pro spádovou oblast Městské části Praha 10. Ambulantní péči provozujeme v oborech: FBLR (léčebná rehabilitace včetně fyzioterapie, vodoléčebných a elektroléčebných procedur), vnitřní lékařství, interna, ...

Rehabilitace s kompletní fyzioterapií, interní a angiologická ambulance, kardiologická a revmatologická ambulance, poradna pro léčbu obezity, oční ordinace, pracoviště estetické medicíny a v neposlední řadě zde byla prováděna, jako na jednom z mála pracovišť u nás, hyperbarická oxygenoterapie.

Specializujeme se na: - ošetření problematických partií - odstranění celulitidy - formování postavy - detoxikaci organismu - vyhlazení a zpevnění pokožky pomocí speciálního vacupressního přístroje Niode Vac III. Studio Corpoline je řešením pro všechny ženy, které hledají moderní a efektivní metody pro boj s celulitidou a problematickými ...