INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Domácí hospicová péče, ošetřovatelská služba.

Léčivé rostliny. Homeopatie. Astrologie. Masáže. Karty.

Zubní ordinace a zubní pohotovost. Naše společnost je nová, privátní zubní klinika, nabízející služby moderní stomatologie (zubní implantáty, zubní můstek, zubní korunka, bělení zubů, dentální hygiena, estetické plomby a fasety).

Gynekologická klinika. Nabídka komplexních gynekologických služeb.

Plastická a estetická chirurgie a chirurgie ruky. Tumescentní liposukce. Lipoaugmentace. Provádíme kosmetické operace víček, nosu, rtu, uší, facelifting.

Na klinice Medicom BK se provádí liposukce v tumescenční anestezii tým specialistů vedený primářkou MUDr. Janou Černou. Rehabilitace: - rehabilitace a léčba páteře, pohybového aparátu těla - poúrazové stavy a léčba - ultrazvuk - elektroléčba - magnetoterapie - reflexní segmentové masáže - mobilizace páteře a periferních ...

Soukromá klinika plastické a estetické chirurgie. Nabízíme tým zkušených odborníků s dlouholetou praxí v České Republice, USA a Kanadě.

Soukromá ordinace MUDr. Vladimíry Strnadelové a poradna zdravé výživy Jana Zerzána působí v rámci Institutu celostní medicíny od r. 1995. Pomocí východních a alternativních terapií, přírodních léků a homeopatik léčí úspěšně celou řadu chronických, jinak obtížně vyléčitelných chorob.

Stomatologická klinika. Poskytované služby: - bělení zubů. - zubní implantáty. - dentální hygiena. - paradontologie.

Provoz ušní, nosní a krční ambulance pro děti a dospělé.

Prevence nemocí a podpora zdraví. Programy a aktivity pro podporu zdraví pro školy, podniky, města, obce, zdravotnické zařízení, seniorská centra.

Laserové centrum. Centrum estetické dermatologie. Nabídka služeb zahrnuje zákroky prováděné nejnovějšími typy laserů – např. laserová depilace, odstranění kožních výrůstků a znamének, cévních lézí, pigmentací, tetování, jizev, laserový skin resurfacing, rejuvenace či léčba akné.

Dopřejte si odpočinek, zlepšete kondici, zkrášlete tělo a upevněte duševní rovnováhu v lázních Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně, Teplice, Poděbrady.

Stomatologická klinika Magicsmile Praha Zubní ordinace Magicsmile poskytuje komplexní stomatologickou péči pro děti i dospělé v Praze. Zubní lékař Igor Jemilev nabízí špičkovou záchovnou a estetickou stomatologii včetně zubní protetiky. Nabízí také ordinační bělení zubů a kvalitní dentální hygienu pro udržení dobrého stavu vašeho chrupu..

Ústav regenerace organizmu. Součástí kliniky jsou oddělení: - interny - kardiologie - stomatologie - plastické chirurgie. Léčba únavy, deprese a stresu.

Omlazující procedury: - Face-lifting bez skalpelu - APTOS feather lift - revoluční vyhlazení vrásek - FIBROGEN - vyhlazení vrásek - DYSPORT - omlazení kůže - PULSAR - radikální omlazení kůže - CHEMICKÝ PEELING - celkové omlazení - HYPOXI TRAINER - zdravé opálení - GOLDRUSH TANNING Estetická (plastická) chirurgie: - ...

Achillea – Kožní klinika se specializuje na kožní onemocnění a estetické problémy. Kliniku tvoří : 1. Kožní ambulance, 2. Kožní sanatorium 3. Estetická dermatologie. 1. Základem sanatoria jsou kožní ambulance, ve kterých lékaři ošetřují veškerá kožní onemocnění bez nutnosti doporučení praktického lékaře. Pacienti se telefonicky objednávají ...

Dietologické centrum. Služby v oblasti zdravé výživy: - Dietní intervence u chorob zažívacího traktu - Dietní intervence u civilizačních chorob - Dietní intervence u interních chorob - Dietní intervence u nespecifických potíží - Léčba obezity pomocí žaludečního balónku - Orientace v nabídce potravin na trhu - Podpůrná výživa při ...

Společnost Homolka Premium Care a.s. Vám nabízí profesionální služby a organizaci lékařských prohlídek v zázemí Nemocnice Na Homolce a jejích špičkových odborníků ruku v ruce s individuálním přístupem ke každému klientovi.

REKONDIČNÍ KŘESLA NOVINKA Jedná se o modernější verzi, nástupce rekondičních stolů, které jsme provozovali již od roku 1995. Při cvičení na rekondičních křeslech je zapojeno celé tělo /v tom je zásadní rozdíl od rek.stolů/. Nové je i to, že lze cvičit od rehabilitace k rekondici a nově se dají křesla používat jako posilovací stroje. Na ...

Provoz stomatologické ordinace. Nabízíme bezbolestné ošetření a léčba chrupu, kvalitní protetika a implantáty, péče o dásně a jejich léčba, estetická stomatologie, bělení zubů za využití moderních technik a postupů.