INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
V příjemném prostředí naší zubní ordinace poskytneme Vám i Vašim dětem veškerou stomatologickou péči. Součástí služeb je i dentální hygiena, ortodoncie a zubní implantáty. Nabízíme kvalitní šetrnou péči, osobní přístup, prodlouženou ordinační dobu.

Nabídka služeb v oblasti estetické a záchovné stomatologie, parodontologie, dentální hygieny, bělení zubů, implantologie a stomatochirurgie.

Zubní ordinace: komplexní stomatologická péče a ošetření dentální hygienistkou. Standardní i nadstandardní ošetření v moderně zařízených a vybavených zubních ordinacích. Ošetřujeme dospělé i dětské pacienty. Možnost objednání ve Vámi stanoveném ...

Tým citlivých a profesionálních odborníků všech specializací se na Vás těší v příjemném rodinném prostředí s high-tech vybavením. Nabízíme ucelenou paletu dentálních ošetření od bílých výplní, přes bělení a implantáty až po parodotologické operace.

Komplexní centrum specializované na zdravé hubnutí, formování postavy a odstranění celulitidy pomocí moderních metod (Vacushape, Lymfodrenáž, neinvazivní liposukce). Zajišťujeme metodu exilis, bezbolestná liposukce, omlazení pokožky a redukce vrásek kolem očí. Vacushape - aerobní stroj k odstranění celulitidy a aktivující krevní oběh. Lymfodrenáž ...

Poskytování zdravotní péče, spolupráce se sítí organizací specializujících se v rozličných lékařských oborech.

Stomatologie, dentální hygiena - ordinace stomatologické centrum - záchovná a preventivní stomatologie - endodoncie - protetika - paradontologie - chirurgie - implantologie - pedostomatologie - dentální hygiena.

Společenské, zábavní a sportovní centrum DOMYNO nabízí: - relaxaci - saunu s odpočívárnou - solárium - tři solária rozšířena o nejmodernější náhražku přírodního opalování - Biosolárium - fitness - aerobic - spinning - kadeřnictví - masáže - kosmetika - pedikúra - manikúra. .

Stomatologie, dentální hygiena - ordinace centrum komplexní zubní péče - stomatologie - implantologie - ortodoncie - dentální hygiena.

Specializujeme se na laserové operace očí. Zkušenosti s metodou Lasik od roku 1995. U nás najdete kvalifikované odborníky s osobním přístupem a to vše v příjemném prostředí. Laserové operace očí na unikátním zařízení. Konzultace před operací zdarma.

Naše klinika svým pacientům díky zkušenému a odbornému personálu, uplatňování nejnovějších léčebných metod a postupů, nejmodernějším technologiím, i individuálnímu přístupu ke každému pacientovi, nabízí kvalitní péči v celé oblasti ambulantní stomatologie určené pro děti i dospělé.

Fitness Asketa Služby: - posilovna - aerobik - solárium - sauna - vířivka - fit bar - masáže.

ORL abulance ušní, nosní, krční pro děti i dospělé. Možnost objednání i návštěvy bez doporučení praktického lékaře.

Nestátní zdravotnické zařízení: - praktické lékařství pro dospělé - vnitřní lékařství - výkony v oblasti myoskeletální medicíny - kardiologie - rehabilitační a fyzikální medicína.

Klub proměna. Provádíme masáže, cvičení a výživové poradenství. Dlouhodobá péče, cenová dostupnost, záruka tradičních metod, individuální přístup.

Laserové bělení zubů má na zuby minimální vliv.

Prodej a poradenství v oblasti alternativní medicíny..