INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
R-centrum vzniklo jako unikátní zařízení relaxačního typu. Poskytujeme: - plavání v bazénu 25m - aquagymnastika - solná jeskyně - sauna. .

Svěřte své tělo a mysl péči, která Vám navrátí rovnováhu. Thajské masáže v Praze od profesionálů.

Rehabilitační studio. Rehabilitace, relaxace, masáže, rašelina..

Interní ordinace. Ordinace interního lékaře.

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ PÉČE. Všeobecné zdravotnictví -zajištění zdravotní péče v zahraničí -preventivní prohlídky -očkování -pohotovostní návštěvy u pacientů doma -soukromá zdravotní doprava. SPECIALIZOVANÁ ZDRAVOTNÍ PÉČE -rodinné lékařství -interní lékařství -pediatrie.

Odborné lékařské konzultace Preventivní vyšetření rakoviny kůže Laserové zákroky Kosmetologie Estetická medicína. LASEROVÉ ZÁKROKY Estetika obličeje a těla.

Komplexní stomatologické služby. Estetická a záchovná stomatologie, zubní implantáty, dentální hygiena, bělení zubů, ortodoncie – rovnátka pro děti i dospělé, parodontologie, stomatochirurgie.

Kompletní spektrum zákroků plastické a estetické chirurgie: - odstálé boltce - oční víčka - nos - facelifting - zvětšení (augmentace), zmenšení a modelace prsů - liposukce - plastika břicha - transplantace vlasů.

Psychoterapeutka a terapeutka tancem a pohybem, psycholožka a kouč. Psychologická poradna a psychoterapie: Gestalt terapie, arteterapie a práce s tělem.

Centrum alternativních přístupů poskytuje široký rozsah služeb - harmonizace BODYWAVE, krystaloterapie, shiatsu, lymfatické drenáže.

Nestátní zdravotní zařízení s těmito obory a léčebným zaměřením: Imunologie a poruchy imunity, borrelióza, chlamydie, alergie, imunita, imunodeficity, potravinové intolerance, Alergologie, léčba alergie Centrum bolesti hlavy, Bolest hlavy, Migréna, Neurologie Únava, chronický únavový syndrom eplodnost, opakované potrácení Vnitřní ...

Lékařská ordinace ORL se specializací na audiometrii.

LÉKAŘSKÉ CENTRUM PEM. Privátní estetická medicína, plastická a estetická chirurgie, stomatochirurgie a gynekologie. Privátní zdravotní zařízení sdružující odborníky v oblasti kompletní odborné lékařské péče: - nezávazné konzultace, detailní analýza, doporučené metody - jednodenní chirurgie - operační postupy používané v zahraničí - ...

Zabývám se klasickou homeopatií a kontrolovanou a řízenou detoxikační medicínou MUDr. J. Jonáše

Fitness centrum, club-klub. Nabídka služeb: - posilovna: - stroje DAVID na posilování a rehabilitaci, proti bolestem páteře a zlepšení kondice. - možnost individuálního programu pod odborným vedením - aerobic: - hodiny zaměřené na spalování tuků, zpevnění problémových partií - kondiční cvičení dle přání klientů - zdravotní cvičení ...

Nabídka klasické relaxační masáže, manuálního liftingu obličeje, anticelulitidové ozónové masáže, indické antistresové hlavy... Dopřejte si hodinku odpočinku při masáži - na chvíli zapomenete na celý svět, tělo i mysl si odpočine a zregeneruje a Vy budete jako znovuzrození.

Provoz nestátního zdravotnického zařízení se specializací na vnitřní lékařství, fyzioterapii a revmatologii.

Ájurvédská medicína, konzultace a poradenství. Nejstarší léčebný systém na světě. Přírodní bylinná léčba. Velký důraz na prevenci a neustálou podporu zdraví za pomoci vyvážené stravy, pozitivního myšlení, životního stylu atd.

Ayurmedic Ceylon - centrum masáže Praha relaxační ajurvedské a shiatsu masáže. Ajurvéda Váš jedinečný prostředek k relaxaci a regeneraci organismu - dárkové poukazy, reflexní terapie Aromaterapie Kosmetika. Pomoc při odstranění bolesti zad a kloubů, celulitidy, vypadávání vlasů.

Územní středisko záchranné služby. Zajišťuje přednemocniční neodkladnou péči na územní hlavního města. Doplňkovou složkou je letecká zdravotnická záchraná služba, která zasahuje v Praze, Středočeském kraji a v noci na celém území republiky.