INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Psycholožka, terapeutka a lektorka intuitivní terapie. Profesionální psychologická poradna, konzultace a psychoterapie se zaměřením na rozvoj osobnosti a sebepoznání. Pomoc lidem v obtížných životních situacích s využitím velkého množství technik intuitivní terapie: celostní a hlubinná terapie, pomoc na cestě individuace, práce se sny a symboly, ...

Nabídka komplexní fyzioterapie Jednotlivé výkony: - rehabilitační masáže - mobilizace páteře - mobilizace pohybového aparátu - rehabilitační reflexní masáže - masáže relaxační - léčba ultrazvukem - lymfodrenáž při lymfoedémech.

Regenerační a relaxační studio. Soukromé lékařské zařízení, kosmetický salon pod dohledem lékaře: - celulitida - masáže - kosemtika.

Santera, studio pohybu a relaxace. Nabízíme cvičení, formování postavy, hubnutí a relaxace. U nás najdete cvičební stoly, bodystyling - elektrostimulační cvičení, lymfodrenáže.

Solárium, kadeřnictví, masáže. Floating: - tato velmi neobvyklá metoda relaxace nabízí velmi rychlé uvolnění těla i ducha, dosáhneme ho asi hodinovým pobytem ve floating tanku naplněném teplou, hustou a slanou kapalinou, která nadnáší tělo a imituje tak do značné míry stav beztíže.

Nabídka domácí hospicové ošetřovatelské péče.Půjčovna polohovacích postelí, invalidních vozíků a kompenzačních pomůcek.

Poskytování služeb v oblasti léčby zrakových vad. Léčba zrakových vad. Specializovaná oční ambulance: - komplexní péče o pacienty s těžkých zrakovým postižením.

Soukromé zdravotnické zařízení. ANDROGEOS poskytuje komplexní urologickou a andrologickou péči. Co nabízíme? - individuální, nadstandardní a diskrétní přístup ke každému klientovi - vysokou odbornost vyšetření i léčby v oborech urologie a andrologie - informace o urologických a andrologických onemocněních na našich internetových stránkách - ...

Kraniosakrální biodynamika je jemný a neivnazivní způsob odstraňování fyzických, psychických i emocionálních bloků. Odstraňuje bolesti, podporuje zdraví, pomáhá při odstraňování traumat, stresů, nespavosti, atd. Léčba traumat-Kraniosakrální biodynamika

Manželská a psychologická poradna Praha. Psycholog Rataj v Praze. Profesionální služby psychologického poradenství, individuální či párové psychoterapie. Semináře o partnerských vztazích. Jak zvládnout rozchod, manželskou krizi, nevěru, hádky či ztrátu partnera. Léčba nespavosti, deprese, úzkostných a fobických stavů, závislostí a ...

Sportovně-relaxační centrum: - aerobic - step aerobic - p-class - body styling - power yoga - pilates - spinning - badminton - masáže - solárium. Masáže: - klasická - relaxační - sportovní - zdravotní - alternativní masážní postupy - reflexní terapie.

Thajská masáž je tisíc let staré léčitelské umění původně provozované výhradně mistry v thajských chrámech. Při této masáži je klient na rozdíl od evropské masáže oblečen. Podstatou thajské masáže je znalost energetických drah v těle (meridiánů) a reflexivních bodů na nich umístěných. Masér tyto body protlačuje palci, patou, koleny, předloktím ...

Soukromá klinika plastické, estetické a korektivní chirurgie. Klinika se specializuje na zejména kosmetické operace a chirurgii ruky. Mimo to se na klinice operují též křečové žíly, břišní kýly, poúrazové stavy v oblasti obličeje. Díky této všestrannosti toto pracoviště může pro pacienta vyřešit několik problémů najednou, a to nejen ...

Nabízíme Vám jak teoretické znalosti, tak i praktické, žitelné návody zdravého životního stylu. Návody, které budete schopni realizovat ve svém každodenním životě.

Kosmetika: - permanent, make-up - speciální úprava řas - speciální péče - Hydrasoin - Pure T Skin - Timexpert - Revitase - Termoslim NEW - Belex 08. Masáže: - individuální - tranquility NEW - vypínací zpevňující - lymfatická drenáž - meditační masáž hlavy. Cvičení: - fitness - aerobik - jóga - box, kickbox.

Plastická chirurgie. Lékařská praxe - Plastická estetická chirurgie, veškeré spektrum kosmetických operací operace obličeje, nosu, očních víček, odstálých boltců, zvětšení a modelace prsů.

Služby: - posilovna - sauna - whirlpool - masáže - solária - ergometry.

Nabízíme služby praktického lékaře, urologie, rehabilitace, závodní preventivní péče, mamografie, sonografie. Provozujeme laboratoře klinické biochemie, hematologie, imunologie, alergologie a mikrobiologie.

Patříme k největším očním klinikám v Evropě a jsme spolupracujícím pracovištěm 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy. Zkušenost našeho týmu odborníků vychází z dlouhé tradice nejlepších očních univerzitních klinik Čech a Moravy, slavné pařížské kliniky Hôtel-Dieu a jedné z nejrenomovanějších amerických klinik Massachusetts, Eye and Ear Infirmary ...

Provádění lékařských prohlídek vstupních, výstupních, periodických, řadových a mimořádných u všech zaměstnanců jak na rizikových pracovištích tak i mimo riziko Vystavování odborného lékařského závěru o zdravotní způsobilosti k práci .