INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Stomatologie Praha Astella s.r.o. - Nabízíme profesionální a bezbolestnou péči, v příjemném prostředí. Provádíme veškerou péči a služby v zubní péči.

Služby: -domácí zdravotní péče -rehabilitace, fyzioterapie

Nestátní zdravotnické zařízení se zaměřením na rehabilitaci a rekondici. Rehabilitace hrazená pojišťovnami. Poskytujeme individuální fyzioterapii dospělých, dětí, sportovců, fyzikální terapii, masáže (vč. manuální lymfatické), pravidelná skupinová cvičení, přístrojovou lymfodrenáž, trénink v rehabilitační posilovně (široká nabídka programů). ...

Masážní procedury, relax, wellness a ajurvéda z klidu a moudrosti Asie. Srovnání dechu, přijímání energie a obnovení harmonie v emocích, myšlenkách a životech.

Wellness centrum -kosmetika -relaxace -masáže

Poradenství - výživa - hubnutí - optimální dieta Prodej - prostředky pro hubnutí

Solárium Bowling Fitness - whirpool, sauna, pára Squash Lázeňské procedury perličková koupel, olejové bylinkové lázně, podvodní masáže, parní tunel Masáže

Solárium Fitness centrum - posilovna - osobní tréninky Sauna Masáže

MOBILNÍ SALON - MY PŘIJDEME ZA VÁMI! Nabízíme kompletní kadeřnické, kosmetické a masérské služby po celé Praze a okolí! Jsme tým profesionálů s dlouholetou praxí a odbornou znalostí.

Kosmetický a relaxační salon v centru Prahy 2, Lublaňská 63/3, cca. 50 metrů od I.P.Pavlova nabízí širokou škálu ošetření profesionální německou kosmetikou Etre Belle. Revoluční ultrazvukové čištění pleti je součástí všech kosmetických ošetření. Ultrazvuk též využíváme ke vpravování ampulí, sér a kyseliny Hyaluronové.Salon dále nabízí pestrou ...

Akupunktura - čínská bylinná terapie - ušní akupunktura - naturopatie - homeopatie Nutriční poradenství Klinika - alternativní medicína Fyzioterapie - masáže (čínské, lymfatické, biodynamické, ...)

Centrum preventivní medicíny, služby: Formování postavy: - neinvazivní lipolýza pomocí ultrazvuku - laserová liposukce a injekční lipolýza - lymfodrenáže. Flebologie (křečové žíly). Preventivní programy. Lymfologie.

Služby tradiční čínské medicíny - akupunktura - čínská bylinná terapie - fyzioterapie - redukční a detoxiakční programy - čínské masáže - nutriční poradenství.

Nemocnice na Žižkově Poskytování lékařské a ošetřovatelské péče.

Služby: - rehabilitace - relaxace - regenrace - masáže - přírodní doplňky stravy - výživové poradenství.

Detašované ambulantní pracoviště Rehabilitační kliniky Malvazinky Praha. Rehabilitační péče.

Rehabilitační klinika Malvazinky (RKM) je nové a moderní zdravotnické zařízení, které nabízí v současné době nejucelenější koncepci individuální zdravotní péče.

Diabetologická a endokrinologická ambulance - diabetologie - endokrinologie - obezitologie.

Služby: - klinická psychologie - psychoterapie pro děti i dospělé - supervize - diagnostika. Ženské domovy ( 5. patro, dveře č. 5087) Ostrovského 253/3 Praha 5 - Smíchov

Služby kliniky: - dentální hygiena - dermatologie - fyzioterapie - gynekologie - oftalmologie (oční lékařství) - praktické lékařství - pediatrie (dětské lékařství) - stomatologie (zubní lékařství). Ordinační hodiny kliniky: Po:7:30 – 16:00 Út:7:30 – 18:00 St:7:30 – 16:00 Čt:7:30 – 18:00 Pá:7:30 – 15:30