INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Psychologická poradna a osobní koučink - cesta ke štěstí, úspěchu a rozvoji. - psychologická poradna - psychoterapie - koučink

Volcano Health Club je zcela novým, netradičním projektem pro zdraví a krásu a v Česku se stal naprosto ojedinělým. Kromě široké palety špičkových služeb v oblasti fitness, spa a wellness, nabízí Volcano Health Club jako první klub v ČR inovativní technologii Kinesis.

Služby: - fitness - posilovna - solárium - masáže

Služby: - fyzioterapie - psychoterapie, psychosomatika, koučink

Dietní program It’s my life! je šestifázový týdenní cyklus, jehož cílem je snížit váhu redukcí tuků při zachování svalů, a to dlouhodobě a bez jo-jo efektu.

Komplexní dietní program It’s my life!, který představuje revoluci v oblasti hubnutí.

Služby: - masáže - masér - relaxační masáže - hloubková masáž krku - masáž lávovými kameny.

Maják ve stáří. Služby pro seniory: - doprovod k lékaři, na úřady - pomoc s péčí o domácnost - procházky, předčítání.

Služby: - koučování - dopravně psychologické vyšetření řidičů - vyšetření uchazečů o zbrojní průkaz - psychodiagnostická vyšetření.

Zdravotnické zařízení, služby: - imunologická a alergologická ambulance Laboratoř.

Klinika celostní medicíny -biorezonance -odvykání kouření -migréna -deprese -žaludeční potíže

Centrum prevence a léčby alergií a poruch imunity. Ambulance: Křižíkova 75 Tel.: 223 013 898 Křižíkova 109 Tel.: 224 829 052 Laboratoř: Příjem tel.:222 311 317 Laboratoř humorální imunity: Tel.: +420 222 317 816 Laboratoř buněčné imunity: Tel.: +420 222 311 309 Laboratoř serologie-virologie: Tel.: +420 222 311 317

Služby: - fitness - posilovna - biosolárium - masáže

Ordinace: - gynekologie - dětská gynekologie - sexuologie - klinická onkologie.

Činnost: - sportovní lékařství - výkonnostní testy - sportovní psychologie.

Fyzioterapie, rehabilitace v domácím prostředí.

Ortopedická ambulance pro děti a dospělé. Další ordinace Poliklinika Mazurská 4 18200 Praha 8 tel. 283024142