INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Ústav hematologie a krevní transfuze v Praze představuje unikátní spojení výzkumu (šesti výzkumných oddělení) s klinikou (čtyři oddělení) a s vysoce nadstandardní specializovanou transfuziologickou částí (4 oddělení).

Plastická a estetická chirurgie: - estetické operace zaměřené na problematiku stárnutí - operace vrozených vad a odchylek - zákroky modelující postavu - endoskopické operace.

Provoz ortopedické ambulance. Poradna pro poranění kolenního kloubu. Provádění artroskopických operací.

Studio kompletní péče. Masáže, fitness a poradenství.

Soukromá klinika plastické chirurgie. Naše klinika se může pochlubit vysoce specializovaným týmem odborníků, který absolvoval dlouhodobý trénink v Nizozemsku, případně v našem výukovém centru v Praze. Všichni prošli certifikací u MUDr. Petera Hajduka a jsou plně kvalifikováni aplikovat přesnou a neobyčejně pracovně náročnou metodu GHO-FM. Naše ...

Služby: - kadeřnictví - masáže

Služby - masáže relaxační - baňkování - zábaly

Zaměřuji se převážně na tradiční čínskou bylinnou léčbu. Jako pomocné metody používám také aromaterapii, masáže, dietetiku a cvičení.

Služby: - terapie, terapeutické sezení: - Informační medicína MUDr. Jonáše - řízená detoxikace organismu - kineziologie - Metoda One Brain - bioenergetické ošetření - léčivé energetické léčení INEH (sebeléčení) esoterní léčení - transcendentální meditace - konzultace v oblasti volby vhodných potravin.

V Salonku u tří koček nabízíme celotělové masáže zaměřené na relaxaci i zdraví, depilaci cukrovou pastou Pandhy´s, zeštíhlující a parafínové zábaly.

Kadeřnictví Kosmetický salon Prodej - kosmetické a vlasové přípravky pro domácí použití Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů Masáže

Masážní studio v centru Prahy. dárkové poukazy. - Relaxační masáže - Havajská masáž - Masáž horkými kameny - Ájurvédská celková masáž

Plastický chirurg v okolí očí, víček a korekci vrásek.

Přírodní léčivá energie. Učení Usui Reiki a Shamballa.

Masáže pro relaxaci, sport, kineziotaping.