INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Diagnostika a léčba onemocnění uší, nosu a krku dospělých i dětských pacientů. ORL ordinace.

Potřebujete psychiatrickou pomoc? Specializací naší ordinace je psychiatrie. Provádíme preventivní prohlídky, poskytujeme léčebnou péči. V případě potřeby zajistíme odborná vyšetření. Momentálně nejsme smluvní partner s VZP, její pacienty ošetříme za hotovostní platbu.

Hledáte profesionální a nadstandardní služby pro své zuby? S námi jsou Vaše zuby v bezpečí. Poskytneme Vám nadstandardní služby v oblasti stomatologie v naší moderní zubní praxi v centru Prahy. Stále přijímáme nové pacienty, včetně Vašich ratolestí. Pravidelným vzděláváním našich lékařů v ČR i v zahraničí Vám zajistíme profesionální a ...

Hledáte lékaře specialistu, který Vám pomůže s Vaším problémem? U nás Vám poskytneme vstřícnou a odbornou pomoc. Provozujeme samostatnou ordinaci lékaře specialisty - pro choroby kožní a pohlavní. Zabýváme se dermatovenerologií, kosmetickými operacemi. Využíváme dermatoskop, odstraňujeme znaménka.

Alternativní medicína - tradiční čínská medicína - baňkování - feng - šuej - metoda Gesret

Kadeřnictví - stříhání - melírování - barvení - trvalá Kosmetika Masáže

Péče o pleť - depilace - make - up - kosmetika - vizážistika Péče o ruce a nohy - manikúra - pedikúra - modeláž nehtů Léčba křečových žil - lipolýza Chirurgie prsu Anticelulitudové, zeštíhlující a detoxikační programy - relaxační i klasické masáže - rehabilitační ...

Klinika Esthesia poskytuje služby v oblasti: - stomatologie - implantologie - chirurgie - psychologie - dermatologie - plastická chirurgie - centrum krásy a péče o tělo.

Příprava na porod - porodní asistence

BcD Clinic poskytuje léčbu a komplexní péči v oboru cévní a estetické medicíny. BcD Clinic nabízí také léčbu a prevenci varixů (křečových žil) a hemeroidů. Zabýváme se také odstraněním křečových žil.

Nabízím komplexní fyzioterapii při problémech pohybového aparátu, při potížích s otěhotněním a inkontinencí. Vedu i individuální a skupinové zdravotní cvičení dětí i dospělých.

Psychoterapie, psychologická poradna, partnerské poradenství, vyšetření úrovně paměti a pozornosti, psychodiagnostika, psychologické vyšetření k žádosti o invalidní důchod

Moderní soukromá zubní klinika. Komplexní péče: - pro dospělé i děti - estetika - hygiena - protetika - ortodoncie - implantáty - bělení - digitální RTG. Spolupráce s VFN, možnost analgosedace i celkové anestezie. Hovoříme také Aj, Fr, Nj, Rj. Unikátní metoda diskových implantátů i pro kuřáky, pacienty s cukrovou nebo pacienty s ...

Nabízím relaxační a biodynamické masáže proti stresu a únavě, pro odpočinek, uvolnění a regeneraci i terapie pro osobní růst a sebepoznání. Relaxační masáže: klasická masáž, čínská energetická masáž, havajská masáž lomi lomi, lávové kameny, medová masáž, Breussova masáž, reflexní terapie, Reiki. Biodynamické masáže: biorelease masáže pro ...

Hledáte stomatologa v Praze? Navštivte Olšanskou polikliniku v Praze 3! Poliklinika je soukromým zařízením sdružujícím široké spektrum lékařských specializací včetně stomatologie. Obraťte se s důvěrou na naše zkušené lékaře. Naše ordinace je vybavena těmi nejmodernějšími přístroji. Přijímáme nové pacienty.

Klinická psychologie - psychoterapie Rehabilitace - wellnes masáže

Klinika plastické chirurgie. Specializujeme se zejména na miniinvazivní plastické a estetické výkony, které splňují požadavek představy metody Walk In - Walk Out. Na naši klinice se provádí celá škála klasických estetických výkonů, jejichž bohatý výčet je uveden v levém menu.

Máte nějaký kožní problém, nebo potřebujete radu dermatologa? MUDr. Milka Melešová provozuje dermatologickou ordinaci. Specializujeme se na následky křečových žil a atopický ekzém.

holistická bodyoterapie celostní fyzioterapie