INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Stomatologické centrum, zubní ordinace Třebíč Bělení zubů. Dentální hygiena. Implantáty od 18500 Kč.

Oddělení: -Oddělení ARO -Dětské oddělení -Gynekologicko-porodnické odddělení -Porodnice -Novorozenecké oddělení -Chirurgické oddělení -Infekční oddělení -Interní oddělení -Kožní oddělení -Léčebna dlouhodobě nemocných -LDN Třebíč -Neurologické oddělení -Oční oddělení -ORL -Ortopedické oddělení -Rehabilitace -Plicní ...

FONIATRIE TŘEBÍČ, s.r.o. provozuje foniatrickou ambulanci, provádí vyšetření sluchu a specializuje se na naslouchadla.

Fyzioterapeutické centrum. -individuální terapie a skupinová cvičení k odstranění bolestí -léčba neplodnosti metodou Mojžíšová -odborná poúrazová a nápravná fyzioterapie -rehabilitační cvičení -prevence bolestivých stavů -manuální lymfodrenáž.

Mgr. Eva Vavřínová je klinická psycholožka zaměřující se na děti, závislosti, duševní zdraví a onemocnění a na pracovní psychologii.

MDDr. Pavel Klíma provozuje zubní ordinaci a kromě prevence se postará o dentální hygienu, bělení a o extrakci zubů.

Alexandra Vlčanová je porodní asistentka zaměřující se na cvičení s těhotnými ženami, předporodní přípravu, těhotenské masáže a tejpování.

Oční centrum se specializuje na diagnostiku a léčbu očních nemocí hlavně dospělého věku Zdravotnictví - oční lékař.

Stomatologické centrum Jihlava s.r.o. se zaměřuje na zubní lékařství. V rámci svých služeb se postará o protetiku, ortodoncii, dentální hygienu, zubní implantáty a preventivní stomatologii.

Hotel Kalimeta, služby: - ubytování - restaurace - centrum vzdělávání a relaxace

Manuální a přístrojová lymfodrenáž. Kavitace. Kolagenárium. Kolárium. Kardiozóna a posilovna. In body 270. Výživové poradenství.

Intuitivní masáže a tantra doteky na míru - celotělová, indická masáž hlavy, reflexní masáž chodidel, sportovní a rekondiční masáže. Hodiny pilátes a jógy.

Masáže pro muže i ženy. Výuka tantrické masáže – pro soukromé využití.

Relaxace v klidném a příjemném prostředí - finská, solná, parní sauna, Kneipův chodník, vířivá vana pro dva, ochlazovací bazén, masáže, zábaly, arjuvédské masáže, prodej indického koření a přírodní kosmetiky.

Místo pro uvolnění a odpočinek: - kosmetické služby4 - esenciální terapie na míru - masáže.

Relaxační, rekondiční, medové, thajské i anticelulitidové masáže, Dornovu a Breusseovu metodu, baňkování či masáže lávovými kameny.

Lékařské zařízení První plícní s.r.o. jak již název napovídá zabezpečuje svým pacientům odbornou lékařskou péči v oboru plicního lékařství. V naší ordinaci poskytujeme odborná plicní vyšetření včetně komplexního vyšetření funkce plic. Naleznete nás na adrese Vltavínská 1289/10, Třebíč, Horka-Domky. Plicní ordinace, ambulance: - pneumologie a ...

Služby: - homeopatická poradna - Bachova květová terapie - kraniosakrální terapie - arteterapie - masáže.

Služby: - masáže - klasické, regenerační, sportovní, reflexní, lymfatické - baňkování.

Zdravotnictví-privátní praxe: -stomatologická ambulance, zubař, praktický zubní lékař -ordinační hodiny po 7-11 12.30-17 út 7-11.30 12-14 st 7-11.30 12-14 čt 7-12 13-16 pá 7-13

Galvanoterapie Sportovní, relaxační a regenerační masáže pro muže i ženy Prodej dárkových poukazů na wellness, masáže přes e-shop