INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Rehabilitační terapie: - rehabilitace dětí i dospělých - kinezio tape - s využitím pružných pásek - ergonomické poradenství - úprava pracovního prostředí - kondiční příprava sportovců - fyzikální terapie

MUDr. Libuše Čapková provozuje ordinaci zubního lékaře.

Žilní chirurgie Centrum žilní chirurgie náměstí Republiky 905 752 01 Kojetín Ordinační hodiny pondělí: 8:00 - 15:00 úterý: 8:00 - 15:00 16:00 - 19:00 středa: 16:00 - 20:00 čtvrtek: 8:00 - 15:00 16:00 - 19:00 pátek: operační den

Rehabilitace, homeopatie, osteopatie, harmonií ke zdraví: -klasická homeopatie -kraniosakrální terapie -aquahealing -shiatsu -manuální medicína -rehabilitační lékařství -léčba bolesti zad -poradenství - potravinové doplňky -detoxikace -kraniosakrální terapil + viscerální manipulace

Mgr. Eva Svačinová poskytuje služby porodní asistentky a laktační poradenství.

Zdravotnictví: -dětská neurologická a pediatrická ambulance -dětská lékařka v oboru neurologie a pediatrie.

Jana Machová DiS. provozuje ordinaci dentální hygieny.

Mgr. Adriána Dubová poskytuje služby porodní asistentky.

Dopravní psychologie- vyšetření psychické způsobilosti k řízení motorových vozidel Cestovní agentura: -výběr dovolené dle zadaných kritérií klienta z nabídky všech cestovních produktů na trhu ČR

Oční ambulance H + H s.r.o. provozuje oční ordinace a provádí vyšetření OCT.

Visiodente s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře se zaměřením na stomatologii, dentální hygienu a bělení zubů.

Služby: -dietní program na hubnutí pod lékařským dohledem s využitím akupunktury -trvalé snížení váhy -akupunktura -analýza prvků z vlasů -rozbor stavu organismu.

MUDr. David Jurásek provozuje zubní ordinaci se zaměřením na prevenci, dentální hygienu, bělení, protetiku, implantologii a stomatochirurgii.

Zdravotnictví: -stomatolog, stomatologická ordinace -zubní lékař, zubař. Služby: -všechny běžné zubní výkony a zavádění zubních implantátů.

Dentaway s.r.o. provozuje zubní ordinaci ve Zlíně.

DS-Dentes s.r.o. provozuje zubní ordinaci a zaměřuje se také na dentální hygienu.

Mediekos Vsetín s.r.o. provozuje ordinaci osteologie.

PhDr. Michaela Cyprichová provozuje pedagogicko-psychologickou poradnu.