INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Centrum estetické chirurgie. Služby: - injekční aplikace krevní plazmy - mikrokanylová tumescentní liposukce DERMALIPO - liposukce tumescentní metodou - ambulantně v lokální anestezii - operace očních víček - blefaroplastika - korekce odstálých boltců - otoplastika - mini face-lift - lipofeeling - vyplnění vrásek vlastním tukem - ...

Ortopedická ambulance pana doktora MUDr. Radomíra Kelíška poskytuje svým pacientům preventivní, diagnostickou a léčebnou péči v oblasti onemocnění pohybového aparátu. V naší ordinaci se zaměřujeme na léčbu skoliózy, problémy s plochými chodidly, osteoporózu či zánětlivá kloubní onemocnění. Sídlíme na adrese Horní Valy 2536, Uherský ...

Neurologie. Neurologická ordinace: - Bystřice pod Hostýnem, 6. května 1071 po 8-14.

Privátní gynekologická ambulance: - dětská gynekologie - těhotenská poradna - klimakterická poradna - UZ vyšetření, kardiotokograf.

Zdravotnictví: -stomatologie, stomatologická ambulance -zubní lékař, zubař.

EEG Biofeedback - terapeutická metoda umožňující regulaci frekvencí elektrické aktivity mozku - využívá se speciální počítačový program.

Oční optika OPTIK ČECH s.r.o. ve Zlíně se specializuje na řešení korekcí pro klasické i složitější oční vady. profesionální tým Vám pomůže s výběrem brýlových obrub či kontaktních čoček ve všech cenových kategoriích a přesně pro Vaše využití. Prodej kontaktních čoček - odborný a individuální přístup - změření zraku a zakřivení rohovky ...

Provoz poradny pro kojící matky.

Masáže do domu - mobilní masér. Masérské služby.: - klasická a sportovní masáž - Dornova metoda a Breussova masáž. - medová detoxikační masá - baňkování - kinesiotaping - jemné mobilizační techniky s prvky thai masáže.

Škola homeopatie, kurzy homeopatie Brno. Poradna homeopatie Zlín. Alternativní medicína.

B-centrum Zlín CHIROPRAXE + Dornova metoda-náprava pohybového aparátu Terapie: - spinal touch - magnetoterapie - baňkování - reflexní terapie -akupresura Masáže: - lymfatické - anticelulitidová + kompletní procedůra Ultrazvuková a radiofrekvenční liposukce Vyhlazování vrásek a strií radiofrekvencí a ultrazvukem

Masáže: - sportovní a rekondiční - horkými lávovými kameny - lymfatické - anticelulitidová - baňkování - medové baňkování - havajská masáž - čínská tlaková masáž šije a hlavy - aromamasáže.

Výživové poradenství dle výsledků InBody Cvičení: - pilates - body in balance - cvičení po porodu - rehabilitační balanční cvičení s overballem, s gymnastickým míčem, rollerem, Bosu - individuální plán.

Společnost Bečva Resort, s.r.o. poskytuje ubytování v chalupách (vilách) nebo apartmánech. Náš resort se nachází v turisticky atraktivní Horní Bečvě v Beskydech a má výbornou polohu, kterou oceňuji jak hosté přijíždějící za trávením aktivní dovolené, tak i hosté, kteří zde najdou klid pro svůj relax a načerpání nových sil. Plně vybavené luxusní ...