INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Zdravotnictví: -ordinace zubního lékaře, zubař -stomatologie, stomatologická ambulance.

Praktický zubní lékař - osvědčení odbornosti PRO vybranou péči v parodontologii

Psychiatrická ordinace MUDr. Marie Ošťádalová s.r.o. pomáhá lidem s psychickými problémy a snaží se jim poskytnout odbornou pomoc, kterou nutně potřebují. Zabývám se diagnózou psychických poruch a problémů, pomáhám svým pacientům znovu najít rovnováhu a psychickou pohodu a vrátit je do plnohodnotného života. Ve své praxi využívám i alternativní ...

PhDr. Markéta Brunová Meluzínová provozuje ordinaci klinické psychologie a psychoterapie.

Dermatologická ambulance. Drobné kosmetické zákroky. Lymfologická poradna

Specializovaná ambulantní zdravotní péče - provoz dětské kardiologické ordinace

Mgr. Barbora Čočková se zaměřuje na dentální hygienu u dospělých i dětí a na bělení zubů.

David Hradil provozuje specializovanou urologickou ambulanci.

Služby: -ambulantní rehabilitace -physiocenter, fyzioterapie. Ordinační hodiny: -Po 7-12, 13-16 -Út 7-12, 13-16 -St 7-12, 13-16 -Čt 7-12, 13-16 -Pá 7-12.

Mgr. Eva Marešová provozuje pracoviště zaměřující se na ambulantní rehabilitace.

Stomatologická ordinace. Zubní lékařka.

Auris Medica s.r.o. provozuje ordinaci nosního, ušního a krčního lékaře.

MUDr. Alice Prusenovská, gynekologie s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

DECENT Hulín, příspěvková organizace provozuje jesle, pečovatelskou službu, správu budov jeslí a mateřské školy, V doplňkové činnosti provádí úklidové služby, provozuje komunální prádelnu, vaří obědy pro cizí strávníky. Jesle, sídlo Ed. světlíka 1197, Hulín, telefon 731 858 647, email jesle@decenthulin.cz 2 dětské skupiny, ...

Ortopedie - Vejrosta s.r.o. provozuje centrum pro ortopedii, sportovní traumatologii a artroskopii.

Ambulantní zdravotní péče. Nestátní zdravotnické zažízení: -urologie, chirurgie, onkologie. Mammografie Onkologie Urologie.

Mgr. Jitka Stehlíková se zaměřuje na fyzioterapie a rehabilitace.

MUDr. Dana Mikulčáková se zaměřuje na fyzioterapie a rehabilitační služby.