INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Gynekologie Gynekologicko-porodnická ambulance. Ordinační hodiny: Pondělí: 12:00 - 18:00 hodin Úterý: 06:30 - 13:00 hodin Středa: 06:30 - 18:00 hodin Čtvrtek: zákrokový den Pátek: 06:30 - 12:00 hodin

Alternativní centrum: - terapie, konzultace - kurzy - cesty na bosenské pyramidy - pobyt v pyramidě - výroba domácích pyramid - focení aury a diagnostika čaker - harmonizace prostoru - společenské a meditační aktivity.

Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Masáže - aromaterapeutické - klasické - rekondiční - baňkování - lávovými kameny - manuální lymfatické - přírodními olejíčky SALOOS

Služby: - reflexní terapie - lymfatické masáže - hormonální jóga.

Zdravotnictví: -psycholožka, klinická psychologie.

Zaměřujeme se na nabídku poradenství v oblasti výživy. Působíme v ČR i v zahraničí. Poskytujeme klientům pomoc se zdravým stravováním.

Zdravotnictví: -odborný lékař v oboru ušní, nosní a krční lékařství -otorinolaryngologie ORL.

Výživové poradenství v oblasti redukce váhy - lektor kurzu hubnutí, dětská obezitologie. Poradenství v oblasti preventivní medicíny: -detoxikace -pivní masáže, parní pivní lázně, kvasnicová maska -kosmetika - dekorativní líčení, galvanizace, plazmafrax - vyhlazení vrásek -nordic walking - kondiční chůze procvičí až 90% svalstva, ...

Služby: -fyzioterapie: -elektroléčba -léčebný tělocvik -myoskeletární techniky -rehabilitace

Zdravotnictví: -kožní lékařka -dermatologie, dermatoložka.

Masážní studio. Masérské služby: - lymfatické masáže, lymfatická drenáž - rekondiční masáž - regenerační masáže.

Poskytování poradenství v oblasti zdravé výživy a hubnutí. Nabídka měření analýzy složení těla. Provozovny: - Olomouc, Purkyňova 21 - Ostrava, Slavíkova 6168 - Šternberk, Litovel.

Zdravotnictví: -ordinace zubního lékaře, zubař -stomatologie, stomatologická ambulance Další ordinace: Koryčanská 47 Střílky 768 04 Ordinační hodiny a provozní doba: po: 13 - 17 st: 8 - 11 12 - 15 pá: 8 - 11 12 - 15

Služby: -komplexní kurz předporodní přípravy s cvičením na balonech -cvičení pro těhotné, SM system, cvičení na balonu, cvičení dna pánevního -kurz dýchání -cvičení po porodu, SM system, cvičení dna pánevního -cvičení v klimakteriu SM system, cvičení dna pánevního -masáže kojenců, aromaterapie -těhotenská poradna ...

Zdravotnictví. -oční lékařka -ordinace privátního lékaře.

Zdravotnictví: -otorinolaryngologie, ORL -oborný lékař nosní, ušní, krční. Po 7:30-12, 13-15 Út 7:30-13 St 10-12, 13-17 Čt 7:30-12, 13-17 Pá 7:30-13.

Zdravotnictví: -gastroenterologická ordinace.