INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Služby: -permanentní make-up: -tetování -kosmetika od A-Z -masáže -zábaly, voskování -TAEBO aerobic. Pobočka: Břetek 311 68708 Uherském Hradišti.

Rekvalifikační a doplňkové masérské kurzy Masérské služby Fyzioterapie zvířat

Zdravotnictví: -zubní lékař, zubař, stomatologie.

Služby: -masáže klasické, Havajské, manuální lymfodrenáž, baňkování, lávové kameny, Dornova metoda, detoxikační lázeň nohou, tádé svíce -cvičení SMsystému -pro regeneraci páteře -Ajurvédské terapie

Ubytování, penzion Chřiby: -nový útulný 2, 3, 4 lůžkové pokoje -celková kapacita 41 pevných lůžek + 5 plnohodnotných přistýlek, -2 pokoje s bezbariérovým přístupem, -sociální zařízení na pokoji, TV, wifi, klimatizace -wellness - sauna, vířivka, vyhřívaná lehátka, venkovní plavecký bazén, -společenské prostory až pro 90 ...

Regenerační masáže - fyzioterapeut: Terapie - Bolesti a poruchy pohybového aparátu - Chybné držení těla - Ztuhlé záda - Migrény - Úrazy Metoedy - Standardní fyzioterapeutické postupy - Kombinované masážni techniky - Reflexní masáže - Klasické masáže - Baňkování - Mobilizační a měkké techniky - Dornova metoda - SM-Systém - ...

Praktický zubní lékař. Ordinace stomatologa. Ošetření laserem, zavedení implantátů

Zabýváme se zpracováním individuálních výživových a sportovních plánů.

Zabývám se tvorbou jídelníčku a poradenstvím v oblasti výživy.

Masáže kdekoliv v Uherském Hradišti a v okolí nebo u Vás doma. Potřebujete zrelaxovat, odpočinout si a nemáte čas či nemůžete si zajít na masáž? Proto jsem tu pro Vás a přijdu i k Vám domů nebo do práce Vás namasírovat. Můžete si tak užít masáž přímo v pohodlí Vašeho domova. Masáže a rehabilitace Uherské Hradiště, Zlín, Brno: Masáž baňky - ...

Prodej, poradenství - bylinkářství: -bylinné čaje -bylinné masti, tinktury, tablety, sirupy, oleje -mícháme bylinné čaje na počkání -poskytujeme masáže SHIATSU.

Masážní studio. Služby: - kraniosakrální terapie - masáže relaxační, harmonizační - baňkování - lymfatická manuální drenáž, lymfatická a kosmetická proticelulitidová masáž přístrojem Starvac SP - meridiánová(akupunkturní masáž) dle Willyho Penzela - kraniosakrální terapie cestou hluboké relaxace I-II.stupeň - Spinal touch - ...

Relaxační a kosmetické studio. Služby: - kosmetika, laser, galvanické ošetření obličeje, neinvazivní odstranění vrásek, chemický peeling, prodlužování - řasy - masáže, masérské studio - nehtový design - manikura, pedikura - solná jeskyně - tvarování postavy pomocí přístroje Vacushape - Body detox - solárium - kryolipolýza pomocí ...

Relaxační centrum: - wellness klub - finská sauna, hydromasážní vana, odpočívarna - tenisové kurty - beach volejbalové kurty - hřiště na petanque - bar pro návštěvníky relaxačního centra.

Sauna: -společná pro muže a ženy s kapacitou 15 lidí. Masáže: -sportovní a rekondiční.

Relaxační a fitness studio: - tvarování postavy pomocí přístroje Vacushape - Body Roll - vibrační trenažér - elektrofrekvence - pro zpevnění pokožky, aktivace svalstva - kryolipolýza pomocí kryopřístroje - fiveriders - cvičení na přístroji - kardiozóna - elektrofrekvence - pro zpevnění pokožky, aktivace svalstva.

Masáže rekondiční a regenerační služby. Masáže: -sportovní -klasické -aromatické -thajské -baňkování -lymfatické -reflexní, reflexologie Plosky Nohy -akupresura.