INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Agentura Zdislava - domácí zdravotní péče, s.r.o. poskytuje ošetřevatelské služby a domácí hospicovou péči.

HIPPOKRAT Medica s.r.o. se zaměřuje na specializovanou ambulantní zdravotní péči v oboru psychologie.

Služby v celém rozsahu ambulantní gynekologie a porodnictví. Prenatální diagnostika, péče o těhotné, ultrazvuk včetně 3D a 4D (live) zobrazení, poradna pro léčbu neplodnosti/sterility, ordinace pro léčbu ženské inkontinence močové (oslabená schopnost udržet moč, ev. občasné úniky moči) - urodynamická vyšetření, zákrokový sálek pro malé ...

MUDr. Šárka Michalská provozuje neurologickou ordinaci pro dospělé.

MUDr. Miroslav Hajda provozuje psychologickou ambulanci.

Ortopedie. Provozování ortopedické ambulance: - provádění sonografie dětských kyčlí a ramene - sonografická diagnostika pohybového systému.

Mgr. Pavlína Mazáčová se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace a diagnostiku poruch pohybového aparátu.

Zubní péče Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Zdravotnické zařízení, které poskytuje rozšířené chirurgické ambulantní služby a sonografická vyšetření. Léčba křečových žil Léčba hemoroidů Léčba kožních znamének Léčba bolestivých nohou a kloubů

MUDr. Zdislava Tělupilová se zaměřuje na alternativní medicínu, zdravou stravu a ozonoterapie.

Ordinace: - zubní lékař, zubař. Stomatolog, dentista. Stomatologická ambulance. Služby v rámci oboru praktické zubní lékařství. Zubní laboratoř: - E+E (estetické a elastické) protézy, tj. zhotovování vysokojakostních bezkovových pevných i snímacích zubních náhrad.

Ordinace, služby: - klinická a dopravní psychologie - Klinická psychologie dětí i dospělých - dopravněpsychologické vyšetření - psycholog

Mainer, s.r.o. provozuje urologickou ordinaci.

Zdravotnické zařízení: - gynekologická ambulance - chirurgická ambulance - úrazová ambulance.

Provoz rehabilitačního centra. Nabídka cvičení pro nastávající maminky či kondičního cvičení. Karolinka – Nábřežní ul. – tel. 571450014, 774332247.

LOGOPEDIE Vsetín s.r.o. provozuje ambulanci klinické logopedie a zaměřuje se na poruchy řeči.

MUDr. Ivana Kundrátová provozuje oční estetickou kliniku a zaměřuje se na oční víčka, zákaly, estetiku, dioptrické vady a nemoci sítnice.

UROAMB-Klatil s.r.o. provozuje urologickou ordinaci a zaměřuje se také na andrologii.

Služby v porodní asistenci - edukační činnost v těhotenství - individuální příprava k porodu - doprovod u porodu ve zdravotnickém zařízení - péče o ženu v šestinedělí - kojení

Komplexní stomatologická péče. Odborné zubní ordinace: Stomatochirurgie a dentální implantologie, estetická stomatologie, protetika CEREC, dentální hygiena