INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Studio krásy Violet nabízí: -kadeřnictví, kosmetiku, masáže -nehtová modeláž -manikúra, pedikúra -relaxační vana, whirpool -permanentní make-up mikrojehličkováním.

Zlínská Poliklinika. Lékárna Benu s.r.o. Privátní praxe: -praktický lékař pro dospělé: -MUDr.Moravec Tomáš, tel.:577645222 MUDr.Černá Anna, tel.:577645236 MUDr.Chmelařová Barbora, tel.:577645220 MUDr.Maděrová Alena, tel.:577645221 MUDr.Ganzarová Miroslava, tel.:577645224 -dětský lékař, pediatrie: -MUDr.Fišerová ...

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -masáže -solárium -fotodepilace, fotoomlazení -bělení zubů -nehtový design -prodlužování řas a vlasů -samoopalovací nástřiky -power plate.

Služby: - endokrinologie - interní ambulance

Zdravotnictví: - lékař v oboru ušní, nosní, krční - otorinolaryngologie - soukromá ambulance, ordinace ORL.

Provozování: - soukromá ordinace ORL - otorinolaryngologie. Specialista na nemoci ušní, nosní, krční.

Provozování: - soukromá ordinace ORL - otorinolaryngologie. Specialista na nemoci ušní, nosní, krční.

Ortodoncie. Fixní a snímatelná rovnátka.

Masáže: - lymfatické - klasické - baňkování - reflexní - meridiánové - energetické. Maloobchod, prodej: - minerální a léčivé kameny.

Služby: -masáže: -rekondiční a relaxační -lávovými kameny -čínská energetická -lifting obličeje -medové -masáž obličeje -ušní svíce -anticelulitidová masáž+ozonový zábal -havajské -breussova masáž -dornova metoda.

Služby: -PROGRAM BODYTER: -přístroj španělské firmy SORISA - pracuje na bázi bi-aktivní termostimulace problémových nebo unavených partií -relaxace, regenerace -poradenství - stravování, životní styl.

Kosmetické ošetření pleti přírodní bylinnou aromaterapeutickou kosmetikou Permanentní prodloužení řas Anticelulitidové a zeštíhlující programy Masáže: Rekovanelescenční, Bowenova, Medová, Dětská, Amma masáž v sedě, Anticelulitidová, Indická masáž hlavy, Kobido Poradenství pro seberozvoj Kresba portrétů Malba na zákázku - interiéry, volná tvorba

Zdravotnictví: -lékař pro ortodoncii, ortodontista (zubní rovnátka), ortodoncie.

Zdravotnictví: -oční lékařka, -oční ambulance.

Stomatologická a čelistní ortopedie pro děti i dopělé. Zubní lékař.

Zdravotnictví: -léčebná rehabilitace pohybového ústrojí: -poúrazové stavy -funkční poruchy -cévní onemocnění mozku -onemocnění nervové soustavy -revmatická onemocnění -kloubní onemocnění -masáže -lymfodrenáže, laser -magnetoterapie, elektroléčba -rázová vlna, léčba neplodnosti Provozovny: -Rehabilitace Medifis ...

Řetězec hotelů: - lázeňská léčba - wellness pobyty - relaxační pobyty. Ubytování.

Zdravotnictví: -stomatologie, stomatologická ambulance -ordinace zubního lékaře, zubař. Stomatolog MDDr. Kudláčková Pavla - preventivní a léčebná péči o chrup a dutinu ústní. -pravidelné preventivní prohlídky dětí i dospělých

Zdravotní středisko Vizovice - stomatologické ordinace, zubní lékaři

Zdravotnictví: -kožní lékařka, kožní ambulance -odborný lékař v oboru dermatovenerologie a korektivní dermatologie, dermatoložka. Institut estetické medicíny: Třída Tomáše Bati 3705, poliklinika Tel.: 577645242 e-mail: lsustkova@centrum.cz

Terapie HYPOXI: -k docílení ideální postavy, formování postavy -FAQ - hypoxi cvičení -krásné nohy -ploché břicho -pevná pokožka -hubnutí v problematických partiích pomocí vakuové technologie -celulitida.