INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Studio Sensya. Cvičení: - jóga. - pilates. Masáže. - klasické - lymfatické - baňkování - reflexologie - point masáž - indická masáž hlavy. Saunování: - Finská sauna - bio sauna.

Rehabilitace: -pro děti i dospělé. Služby pro: -osoby s neurologickým onemocněním -novorozence a kojence -děti s vadným držením těla -ženy, které mají problémy s otěhotněním, trpí inkontinencí, bolestivou menstruací -osoby s ortopedickým onemocněním -osoby s psychosomatickými projevy -Vojtova metoda.

Služby v oblasti stomatologie, ortodoncie . Rovnání zubů: - klasickými pevnými rovnátky - Invisalign - téměř neviditelná, vyjímatelná rovnátka. Preventivní a záchovná stomatologie.

Stomatologická klinika IDC ve Zlíně. Služby: Mikroskopická endodoncie Stomatochirurgie Zubní implantáty Bezbolestné ošetření Dentální hygiena

MUDr. Jiří Siegl s.r.o. provozuje oční ordinaci pro děti i dospělé.

Otorhinolaryngo, s.r.o. provozuje ordinaci ušního, nosního a krčního lékaře - ORL.

Romana Gogelová je porodní asistentka a zaměřuje se na předporodní a poporodní přípravu budoucích matek.

Bc. Petra Krčmářová se zaměřuje na fyzioterapii a rehabilitaci se specializací na děti a jejich obtíže.

Dentální klinika: - stomatologická ordinace - zubní implantáty - orální chirurgie - léčba čelistního kloubu.

Zdravotnictví: -gynekologická poradna, gynekologie -ženská lékařka Ordinační doba: - Po 7-12, 12.30-17 - Út 7-14 - St 12-17 - Čt 7-13 - Pá 7-12.

LUHADENT s.r.o. provozuje ordinaci zaměřenou na stomatologii a dentální hygienu.

Služby: - stomatologie - zubní RTG - zubní laboratoř

Zdravotnictví: -odborný lékař pro obor ortopedie a traumatologie -rehabilitace -ortopedická a protetická poradna -terapie rázovými vlnami -ambulantní operace: -deformity prstů, lupavé prsty, šlachové operace, vynětí drobných nádorků.

Společnost Plastika - estetika Zlín s.r.o. je privátní plastická a estetická chirurgie ve Zlíně. V provádění plastických operací máme mnoho let praxe. Objednávejte se prosím v čase po-čt-7 15-8 hod. Provádíme vyhlazení vrásek, facelifting, úpravy očních víček, jizev i liposukce tumescentní metodou. Uděláme Vás mladšími a krásnějšími. ...

UNIDENT, s.r.o. provozuje stomatologické centrum zaměřující se na záchovnou stomatologii, parodontologii a dentální hygienu.

NeuroHope Zlín s.r.o. provozuje ordinaci zaměřenou na neurologické vyšetření pacientů.

Provozování soukromé dopravní zdravotní služby.

Komplexní služby dentální hygieny. Odstranění zubního kamene, pigmentace, povlaku a bakterií. Vstupní hygiena, nácvik techniky čištění zubů či estetické bělení chrupu.

Zdravotnictví: -dermatologie, dermatologická ordinace - dermatovenerolog, dermatoložka, kožní lékařka. Akupunktura. Laser.

MUDr. Miroslav Budoš provozuje soukromou ordinaci chirurgie, traumatologie, sportovní medicíny a laser terapie.

Složení pokojů: -Lázeňský dům NIVA: -80 dvoulůžkových se sprchou a WC -5 apartmánů 4-5 lůžek,2x jednolůžkový Kategorie: -lázeňský dům s celoročním ubytováním. Další údaje: -rehabilitační a lázeňské procedury pro léčení nemocí oběhového a zažívacího ústrojí,poruch látkové výměny,diabetes,dýchacího a pohybového ústrojí ...