Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

Rehabilitační služby se specializací LTV

Kadeřnictví Tetování - permanentní make - up Pedikúra Masáže

Léčba reiki Masáže - segmentové prvky - měkké techniky - lávové kameny - zdravotní - klasické - reflexní terapie

Ambulantní rehabilitace, fyzioterapeut: - fyzioterapie - reflexní a vazivové masáže - rehabilitace páteře, cvičení, nahřátí a elektroléčby.

Studio Slim Body. Služby: -wellness -VacuShape, BodyRoll -lymfodrenáže -infrasauna -zábaly problémových partií na hubnutí -ultra Fit Massage – vibrační plošina.

Kosmetické služby: - chemický peeling - mezoterapie - trvalá na řasy - prodlužování řas - depilace - make- up, líčení - poradenství - dárkové poukazy. Manikúra: - nehtová modeláž.

Reflexní terapie. Správa těla a duše.

Centrum pro zdravotně postižené: - rehabilitační stacionář - pracovní dílny - poradenství.

Prodej - kosmetika BIO - RELAX Pořádání - víkendy s programem Masáže

Centrum pohybu D-Fit JIDÁŠ: - cvičení pro děti - cvičení pro dospělé - sportovní víkendy - sportovní dovolené - dětské tábory - hlídaní dětí - masáže

Práce, služby: -masérské -regenerační -rekondiční

Občerstvení - vnitřní i venkovní posezení - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Kavárna Restaurace Babyškolička - hlídání dětí Plavecký bázen - pro kojence, batolata a děti - volné plavání dětí s rodiči - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Plavání a cvičení kojenců, batolat a dětí - herna pro děti a ...

Fitness: - zumba - spinning - H.E.A.T. program - parkovací místa u budovy - objednávky i placení přes internet - hlídání dětí - heels - cardio dance - TRX - cvičení s vlastní vahou - kruhový trénink - břišní pekáč - masáže (lymfatická, reflexní, Dornova metoda, Breussova masáž, sportovní, klasická)