Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

Práce, služby: -masérské -regenerační -rekondiční

Občerstvení - vnitřní i venkovní posezení - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Kavárna Restaurace Babyškolička - hlídání dětí Plavecký bázen - pro kojence, batolata a děti - volné plavání dětí s rodiči - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Plavání a cvičení kojenců, batolat a dětí - herna pro děti a ...

Fitness: - zumba - spinning - H.E.A.T. program - parkovací místa u budovy - objednávky i placení přes internet - hlídání dětí - heels - cardio dance - TRX - cvičení s vlastní vahou - kruhový trénink - břišní pekáč - masáže (lymfatická, reflexní, Dornova metoda, Breussova masáž, sportovní, klasická)

Poskytování služeb v oblasti léčebné rehabilitace. Provádění elektroléčby, vodoléčby, masáží, manuální terapie, přístrojové léčby a provoz solária.

Pedikúra. Aplikace gel laku. Reflexní a thajská masáž nohy.

Deep Tissue masáž, metody uvolňování kloubů (Joint Release) a další terapeutické techniky. Např. Fosusing = tělesné prožívání, práce s dechem, nácviky relaxace a uvolňování stresu a napětí, konźultace v oblasti životního stylu a tělesná cvičení.

Cvičení a regenerace maminek po porodu v domácím prostředí s využitím moderních fyzioterapeutických pomůcek. Vedeno magistrou fyzioterapie - specialistkou na pohybový aparát.

Bohatá nabídka masážních procedur, prodej asijského zboží.

Lymfodrenáže k odstranění celulitidy, zpevnění vaziva - radiofrekvenční liposukce a radiofrekvenční lifting - kavitace - laserové epilace - fotoomlazení - odstranění pigmentací a výrůstků Zdravé cvičení - osobní trenérství - BOSU - posilovací gumy - fit ball - over ...

Základní přehled naší nabídky - formování postavy metodou HYPOXI - trvalé odstranění tuků - vaccumassage - bezkonkurenční odstranění celulitidy - Power Plate - zpevnění postavy - léčba celulitidy - relaxační masáže - luxusní salonní péče - kosmetické ošetření s Christian Breton Paris - permanentní prodlužování řas ...

Výklad z karet. Numerologie. REIKI Regresivní terapie.

Služby: - masáže zdravotní, lymfatické - psychoterapie - metoda EFT - koučink - aromaterapie.

Masáže klasické, rekondiční, sportovní, medové, reflexní, breussové - masáž lávovými kameny - baňkování - dornova metoda

Kosmetické studio Manikúra - pedikúra mokrá nehtové studio - gelové nehty Masáže (kosmetické relaxační, minerálními kameny)