Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

Služby: Dětská rehabilitace, tel.: 466798553 Rehabilitace, tel.: 466798556-9 Jesle Ratolest, tel.: 466798551-2

Rekondiční a sportovní masáže. Baňkování. Těhotenská masáže shiatsu. Breussova masáž. Dornova metoda.

POHODA SAUNA KLUB. Služby: -finská sauna. -Infračervená prohřívací kabina (Infra sauna).

Joliesse studio. Služby: -dámské fitness a wellness -power plate -slim belly -vacuShape -lymfodrenáže -cardiozona -kolagenárium -solagenárium -gravity -BOSU. Každý měsíc cenově zvýhodněné ceny.

Rehabilitace: - elektroléčba - masáže.

Fitness centrum, club-klub. Nabídka služeb: - posilovna: - stroje DAVID na posilování a rehabilitaci, proti bolestem páteře a zlepšení kondice. - možnost individuálního programu pod odborným vedením - aerobic: - hodiny zaměřené na spalování tuků, zpevnění problémových partií - kondiční cvičení dle přání klientů - zdravotní cvičení ...

Relaxační studio: - modeláž nehtů, manikúra, pedikúra, masáže.

V rehabilitačním ústavu provádíme rehabilitaci pacientů především s onemocněním pohybového ústrojí - po operacích a úrazech pohybového ústrojí, s onemocněním neurologického systému a také přijímáme nemocné s bolestmi páteře a kloubů.

Bailine - norská metoda, která pomáhá ženám pečovat o své zdraví a tělesnou kondici. Cílené formování postavy. Medicinální pedikúra. Přístrojová lymfatická drenáž. Kosmetika. Mediciální pedikúra. Nehtová modeláž. Správná výživa, zdravý životní styl.

Poskytování kosmetických služeb, masáží, léčení energií, modeláž nehtů, manikúra, geopatogenní zóny

Masáže: Havajská LOMI LOMI, relaxační, sportovní, detoxikační medová, anticelulitidní, lymfodrenáž, aromamasáž, základní tantrická masáž-umění doteku CENY JIŽ OD 150 Kč ZÁKAZNICKÉ SLEVY: na 1. masáž 50% SLEVA, 11.masáž ZDARMA(40 minut) DÁRKOVÉ POUKAZY www.oaza-masaze-pce.cz

Nabídka klasické relaxační masáže, manuálního liftingu obličeje, anticelulitidové ozónové masáže, indické antistresové hlavy... Dopřejte si hodinku odpočinku při masáži - na chvíli zapomenete na celý svět, tělo i mysl si odpočine a zregeneruje a Vy budete jako znovuzrození.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -manikúra -modelace nehtů -pedikůra -masáže -lymfodrenáže -permanentní makeup.

Solná jeskyně RELAX ze soli z Mrtvého moře. - produkty mrtvého moře - relaxace - kosmetika s minerály z Mrtvého moře

Nordic Walking centrum - kurzy - výlety - cvičení - masáže