Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

Dětské centrum: - laktační poradna - péče o patologické novorozence - ošetřování péče o kojence - péče o chronicky nemocné děti.

Služby: -rehabilitační ambulance -rehabilitace.

Regenerační a kosmetické studio. Prodej, maloobchod: - bylinné přípravky DIOCHI - pro detoxikaci a regeneraci organismu - poradenství a masáže

Provozování kosmetického a relaxačního salonu.

Občanské sdružení působící ve prospěch rodin s dětmi se zdravotním postižením. Denní stacionář Akord: - poskytování ambulantní služby dětem, mládeži a dospělým ve věku od 6 do 45 let. - našimi klienty jsou lidé s mentálním postižením a kombinovanými vadami, kteří v důsledku svého postižení potřebují pravidelnou podporu druhé osoby v ...

Kadeřnictví, holičství: - dámské, pánské, dětské - americký melír. Pedikúra - modelace nohou. Masáže. Depilace. Modeláž nehtů - manikúra.

Komplexní služby v oblasti rehabilitace a fyzioterapie: - smlouvy se zdravotními pojišťovnami - vyšetření, ošetření odborným lékařem a kvalifikovanými fyzioterapeuty, zejména bolestí páteře a nosných kloubů - odborné a regenerační masáže.

Plavecký stadion: -krytý bazén 25m -letní areál -sauna -fitness -rehabilitace. Sportovní hala: -386 01 Strakonice -Na Křemelce 512 -tel.:383333839. Zimní stadion: -386 01 Strakonice -Na Křemelce 512 -tel.: 383326062

Masáže, terapie, služby rekondiční, služby regenerační.

Centrum léčebné rehabilitace a fyzioterapie. Služby: -fyzioterapie -rehabilitace -klasická masáž -reflexní masáž -fyzikální terapie -elektroléčba, ultrazvuk, pulsní magnetické pole, distanční elektroléčba, laser, infračervená sonda, scanner -rázová vlna -vodoléčba -vířivé končetinové koupele, rehabilitační ...

Provozujeme: -lyžařská a snowboardová škola -aerobik -dětský aerobik -masáže -zumba.

Služby: - reflexní terapie, masáže - bezplatná lékařská poradna, čínská medicína - gynekologická poradna. Prodej: - bylinné elixíry a potravinové doplňky.

Masážní a relaxační studio. Masáže: - klasické - medové - lymfatické - infrasauna. Rekondiční cvičení a rehabilitace. Rašelinové zábaly.

Poskytování: -rehabilitační péče

Nabízíme Vám, vaší společnosti tyto služby v oblasti relaxace, regenerace a kosmetiky. Zbavte se napětí, bolesti svalů nebo jen přijďte relaxovat.

Masérské studio: - reflexní terapie chodidel - exotické masáže - parní bylinný box - japonské masáže.