Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

KOMPLEXNÍ RELAXAČNÍ SLUŽBY: -vertikální solárium ERGOLINE 300 -kosmetika -manikúra, pedikúra, modeláž nehtů -komplexní masáže (klasické, sportovní, lymfatické, REIKI, REGRESE) -regenerační, rekondiční a relaxační procedura PLYNOVÉ A KYSLÍKOVÉ TERAPIE: -dokonalé prokrvení pokožky, svalstva a všech tělesných orgánů, včetně ...

Služby: -masérské, masáže -solárium.

Služby: - solárium, - parní lázeň, - masáže celkové i částečné, - perličkové koupele s přísadami, - obklady parafinové, rašelinové a gelové.

Služby: - léčebná rehabilitace - masáže, koupele - elektroléčba - lymfodrenáž - vodoléčba.

Služby: - rehabilitace, masáže.

Zdravotnictví: -rehabilitace, -homeopatie.

Solná jeskyně: - sůl z Mrtvého moře - doba procedury 45 minut - vstup vždy v celou hodinu.

Služby: -solná jeskyně -sauna -rehabilitace -sluneční louka

Služby: -lymfatické masáže na stroji Ballancer PRO -tvarování postavy -hubnutí -detoxikace a regenerace pomocí bylinných kapek a gemmoterapeutik Naděje, rekondiční cvičení na stroji Rolletic, prodej výrobků firmy LR.

Služby: -infrasauna -masáže (klasická, relaxační, lymfatická) -zábaly Oznámení o dočasném přerušení činnosti z důvodů těhotenství.Zahájení činnosti v létě 2011 v nových prostorách..Děkujeme

Praktický lékař, rehabilitace, ortoped, neurolog. Poskytování komplexní zdravotní péče zaměstnancům, podnikům i soukromým osobám. Celkem 4 pracoviště v Praze. Centrála v Myslíkově ulici.

Masážní salon. Masáže: -klasické - sportovní - lymfatické Aromaterapie. Cvičení Pilates, skupinové, individuální.

Služby: - 6x solárium - samoopalovací nástřik - přístrojové lymfatické masáže - vacu-power - vibrosauna

Rehabilitační ambulance Orthes. Ordinace lékaře fyziatrie a léčebné rehabilitace. Odborný rehabilitační lékař. Fyzioterapeut.

Dětský stacionář Lydie. Centrum denních služeb pro děti s postižením.

Posláním Slezské diakonie je poskytování kvalitních sociálních a sociálně zdravotních služeb potřebným lidem na základě křesťanských hodnot.

Relax centrum. Masérské, rekondiční a regenerační služby. Masáže: - klasické - sportovní - masáž lávovými kameny - medové - anticelulitidní - baňkování. Dále: - nehtová modeláž - manikůra - dámské, pánské a dětské kadeřnictví - kosmetika a vizážistika - pešdikúra - svatby a proměny.

Služby: -masáže, masírování: -klasická, medová, čokoládová -Čínská terapie GUA-SHA -Dornova metoda -baňkování -reflexní terapie -lávové kameny -infrasauna.

Rehabilitace. Manikúra, pedikúra, kosmetika.

Ubytování-hotel: -42 lůžek rozdělených do 15 pokojů (s možností přistýlek), sprcha, WC, radio. Stravování: -česká kuchyně -pokrmy z různých koutů světa -po celý den. SPECIÁLNÍ NABÍDKA (jediná v Harrachově): LÉČBA ALTERNATIVNÍ MEDICÍNOU Uvolňující léčebná komplexní terapie s využitím: -aromaterapie -bioterapie ...

Služby: -masérské, rekondiční a regenerační. Vedení účetnictví.