Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

Léčebná rehabilitace Vratimov, s. r. o. je nestátní zdravotnické zařízení s dlouholetou praxí.

Rehabilitační centrum Kopřivnice s.r.o. je zdravotní středisko v Kopřivnici.

Hotel Ryzlink Vás nadchne především unikátní polohou s dechberoucím výhledem na Svatý kopeček. Ubytování si zamilují i děti, ideální pro svatby i firemní večírky nebo konference. Odpočinout si můžete v našem Wine Wellness (finská sauna, vinná biosauna, vinné lázně, vířivka pod hvězdami). Restaurace se skvělým jídlem a výborným vínem dodá tu ...

Provoz rehabilitačního centra. Nabídka cvičení pro nastávající maminky či kondičního cvičení. Karolinka – Nábřežní ul. – tel. 571450014, 774332247.

rehabilitace - lékař rehabilitace fyzioterapeuti neurologie dětská neurologie ortopedie sonografická diagnostika pohybového systému a krčních tepen

Ráda vám pomůžu se vším, co souvisí s pohybovým aparátem za použití běžných rehabilitačních i speciálních technik či jejich kombinací. Fyzioterapie, rekondice, regenerace, masáže, konzultace, poradenství, Nordic walking, doplňkové služby, ... Ordinační doba dle objednávek.

Společnost Fyzioterapie MAADRE s.r.o. poskytuje fyzioterapeutické služby.

Fyzioterapie Klobouky s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie a léčbu poruch pohybového aparátu.

Osteologické centrum v Brně je nadregionální pracoviště, které se soustřeďuje na diagnostiku a léčbu osteoporózi a dalších poruch kostního metabolismu. Soustřeďujeme se také na nutnou rehabilitaci, cvičení a řízenou úpravu životosprávy, po vzoru světových osteologických center. Lékaři osteologického oddělení jsou členy Společnosti pro ...

Mgr. Jarmila Lorencová se zaměřuje na různé druhy fyzioterapií a kineziotaping.

Mgr. Jaroslava Fraňková se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace a jógu.

Mgr. Roman Koubík se zaměřuje na fyzioterapie a na léčbu poruch pohybového aparátu.

Mgr. Ivana Haraksimová je fyzioterapeutka, která provozuje: - mobilizaci páteře a periferních kloubů - metody Ludmily Mojžíšové - techniky měkkých tkání a další.

Mgr. Petra Štelclová se zaměřuje na fyzioterapie, kineziotaping a parafínové zábaly rukou.

Bc. Kateřina Grygarová se zaměřuje na cvičení s nastávajícími matkami, předporodní přípravu, masáže a tejpování.

Helena Kalousková se zaměřuje na fyzioterapie a léčbu poruch pohybového aparátu.

Služby: - rehabilitace - laser terapie - masáže.

Mgr. Petra Milichová provozuje Fyzio Relax Centrum.

Penzion na úpatí Pálavských vrchů vhodný pro rodinnou či romantickou dovolenou. Klimatizované pokoje, posezení na terase. Venkovní zahrada s rozlehlým bazénem. Wellness, vinný sklípek.

MUDr. Tomáš Vilhelm se specializuje na rehabilitační a fyzikální medicínu.

Jiří Pavelka se zaměřuje na baňkování, různé druhy masáží a na alternativní medicínu.

Komplexní přístup v diagnostice a terapii pohybového aparátu dětí i dospělých. Preventivní programy. Sportovní fyzioterapie.