Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

Hotel. Nachází se 10 minut chůze od sedačkové lanovky na Pustevny. Luxusní ubytování v Beskydech - celková kapacita 54 lůžek s možností 13 přistýlek (25 pokojů). Restaurace: - propojení s velkou zimní zahradou s překrásným výhledem na okolí. Noční bar s možností diskoték a příjemného posezení u krbu. Selská jizba (ve valašském stylu), ...

Zdravotní masáže. Dornova metoda, masáže, fytoterapie, reflexní terapie, detoxikace, Reiki, ušní svíce, moxování. Koňská terapie.

Masáže, masér, regenerace těla.

Služby: Masáž Na základě objednávky provádíme masáže: -Čokoládová masáž -Medová masáž -Relaxační masáž -Breaussova masáž -Kinesiotaping Indická masáž hlavy -Masáž lávovými kameny -Thajská masáž v sedě

Solná jeskyně Břeclav. Relaxace v solné jeskyni. Solná jeskyň. Ozdravný pobyt v solné jeskyni. Relaxační kúra probíhá po dobu 45 minut na pohodlných polohovacích lehátkách. Jedna hodina pobytu v solné jeskyni s obsahem soli z Mrtvého moře je podle odborníků srovnatelná s dvou až třídenním pobytem u moře. V solné jeskyni budete ležet na ...

Nabízíme masáže, relaxace v ojedinělém rezonančním lůžku Samathi bed, přípravu osobního harmonizačního parfému z kvalitních éterických olejů.

Provozujeme solnou jeskyni. Slouží k léčbě stálých zdravotních problémů jako je astma, chronické onemocnění dýchacích cest, záněty horních i dolních cest dýchacích a respirační alergie. Dále dermatologická onemocnění, kožní alergie, dermatitidy a snížené funkce štítné žlázy.

Jsme sportovní fyziocentrum s patronací lékařů, ortopedů. Můžete u nás cvičit samostatně nebo individuálně s osobním fyziotrenérem. Každý den pořádáme zábavné kruhové tréninky. Disponujeme vlastní rehabilitací a fyzioterapií. Provádíme sportovní a relaxační masáže, shiatsu, manuální lymfodrenáže a kineziotaping. Věnujeme se také výživovému ...

Kosmetické služby s přírodní francouzskou kosmetikou GERnétic, celotělové zábaly (detoxikační, proti celulitidě), zeštíhlující programy, lymfatické masáže, relaxační a zdravotní masáže, shiatsu a TČM, masáže pro těhotné, masáže a cvičení při neplodnosti, terapie.Prodej kosmetiky GERnétic a přípravků Diochi.

Fyzioterapie, rehabilitace, sport, dětská fyzioterapie, sportovní fyzioterapie, kompenzační terapie, trénink, tréninkový plán, vývojová kineziologie, Vojtova metoda, dynamická neuromuskulární stabilizace doc. Koláře, kineziotaping, lymfatická masáž.

Masáže sportovní, rekondiční, revitalizační a relaxační.

Nabízím sportovní, rehabilitační i celou škálu relaxačních masáží a příbuzných technik péče o tělo i duši. Dopřejte skvělou péči sobě či jiným jako dárek.

Služby: - léčba a prevence bolestí zad - cvičení - rekondiční a manuální lymfatické masáže

Jsme luxusní privátní wellness s možností profesionálních tantrických masáží. Kompletní péče o tělo i mysl. Sídlíme Praha Vinohrady.

Plavecký bazén-25 metrů: - 2 tobogány - divoká řeka, vlnobití - podvodní masáže, masážní lavice, vzduchovače, chrliče vody, vodní clona - 2 vířivky - dětský bazén - sauna - pára - zdravotní a rekondiční masáže - solárium - občerstvení - bezbariérový přístup

Centrum kompenzačního cvičení: - kurzy cvičení pro děti, mládež, profesionální sportovce, seniory - zdravá záda.

Paní Miroslava Lebrová nabízí svým klientům širokou škálu rehabilitačních praktik. Poskytujeme nejen ambulantní rehabilitační péči hrazenou zdravotními pojišťovnami, ale objednat se k nám můžete také na jednorázové procedury. Naše služby zahrnují masáže, vodoléčbu, magnetoterapii, ultrazvuk, preventivní a poúrazová cvičení či podvodní masáže. ...

Služby: - lekce jógy, cvičení pro zdravá záda, masáže a dechová cvičení

Tréningové a rehabilitační centrum: - sportovní tréning - fyzioterapie - zátěžové testy - cykloškola - pořádání sportovních pobytů, kempů.

Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Studio krásy ESMINA - kosmetika - masáže - solárium - manikúra, pedikúra - depilace - kadeřnictví.