Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

Poskytuje - rehabilitační péče

Horská chata Orlík - ubytování v Krkonoších - restaurace, bar - wellness.

Letohrádek Vendula poskytuje sociální služby pro lidi s jakýmkoliv handicapem. Provozujeme denní a týdenní stacionář, krizové centrum, chráněnou řemeslnou dílnu, chráněnou pekárnu i prádelnu. Dále nabízíme rekondiční rehabilitace a autodopravu pro imobilní osoby. Služby jsou určeny pro osoby s mentálním, tělesným, kombinovaným, smyslovým či ...

Příjemné ubytování v centru Českého Ráje Vám poskytne tříhvězdičkový hotel Filip. K dispozici máme 23 pokojů o celkové kapacitě 50 lůžek. Ubytovat se můžete ve dvou či třílůžkovém pokoji s možností přistýlky. Ve volných chvílích lze navštívit saunu, vířivku, hrát tenis či golf. Hlad utišíte v naší restauraci, kde je k dispozici i dětský koutek. ...

Ájurvédské rodinné lázně. Prodej - BIO kosmetika - ajurvédské koření - čaje - BIO potraviny, koření, čaje - akční balíčky, dárkové poukazy. Kurzy: - vaříme dle ájurvédy - Ajurvédské masáže a kosmetika - přednášky na objednávku - pro nastávající matky - pro kojící matky s dětmi.

Služby: - léčebná rehabilitace a fyzioterapie

Hotel s celoročním ubytováním: -ubytování v 6ti pokojích typu standard a čtyřech velkoryseji řešených aparmá -11 pokojů + 5 apartmánů -kavárna -wellness relaxační centrum.

Paní Valéria Kutílková provozuje kosmetický salón a nabízí kompletní péči i pro nejnáročnější klientky. Najdete nás na adrese Boleslavská třída 132/2 v Nymburku. Kosmetický salón, služby: - péče o pleť, masáž, hloubkové čištění, maska, peeling, laser, biolampa - regenerace pleti, biostimulační laser - bezbolestné hloubkové čištění pleti ...

Služby: - masáže - manikúra - pedikúra - kosmetika

Služby: - masáže - hlídání dětí

Služby: -kosmetika JUVENA, depilace, líčení -kadeřnictví REDKEN, LONDA -pedikúra, manikúra, masáže -prodej přípravků - vlasové, pleťové, tělové kosmetiky

Solná jeskyně. -jedna procedura v jeskyni ze soli se vyrovná 2-3 dnům pobytu u moře Příznivě působí proti: -onemocnění dýchacích cest -dermatologická onemocnění -onemocnění srdce a oběhového systému -vysoký krevní tlak -poruchy nervového systému.

Anenské slatinné lázně v městečku Lázně Bělohrad - zaměření na onemocnění pohybového ústrojí-klasické lázně, rekondiční pobyty, léčebna dětí a dorostu, Wellnes a Beauty.

Služby: - reflexní terapie - homeopatie - reiki - masáže - baňkování

Masáže klasické, sportovní, relaxační, rekondiční.

Rekondiční studio: - VacuShape - Rolletic - sauna - solárium, kolárium - masáže, zábaly - kosmetika - manikúra, pedikúra.

Studio Pohoda: - zdravotní cvičení - výživové poradenství - relaxace.

Služby: -fyzioterapie -regenerace, rehabilitace -krátkodobé léčebné pobyty.