Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

Masáže: - baňkování - medová, čokoládová, lymfatická masáž - vyhlazovací masáž obličeje - anticelulitida - masáže horkými mušlemi - reflexologie plosky nohou.

Výživové poradenství v oblasti redukce váhy - lektor kurzu hubnutí, dětská obezitologie. Poradenství v oblasti preventivní medicíny: -detoxikace -pivní masáže, parní pivní lázně, kvasnicová maska -kosmetika - dekorativní líčení, galvanizace, plazmafrax - vyhlazení vrásek -nordic walking - kondiční chůze procvičí až 90% svalstva, ...

Regenerace buněk terapií polarizačním světlem - posiluje aktivitu buněk zodpovědných za imunitu, stabilizuje buněčné stěny červených krvinek a zvyšuje jejich schopnost vázat kyslík.

Atestovaný fyzioterapeut. Služby: - měkké techniky - elektroléčba - léčebná tělesná výchova.

Relaxace, léčba, odpočinek, denní lázně, fyzioterapie, masáže, cvičení v tělocvičně, detoxikace, programy pro těhotné, reflexoterapie, alternativní medicína, poradenství ve výživě, hubnutí!

Masérské služby: - sportovní a rekondiční masáže - detoxikační medové masáže - indické masáže. Instruktorka aerobních aktivit a rychlých forem cvičení.

Vacushape - vibrační trenažér, relaxační centrum, masáže.

Vzdělávací a rehabilitační centrum. Služby: -masáže

Rehabilitace a fyzioterapie pro děti a dospělé.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - wellness - lázeňský léčebný program

Služby: -fyzioterapie: -elektroléčba -léčebný tělocvik -myoskeletární techniky -rehabilitace

Masáže kdekoliv v Uherském Hradišti a v okolí nebo u Vás doma. Potřebujete zrelaxovat, odpočinout si a nemáte čas či nemůžete si zajít na masáž? Proto jsem tu pro Vás a přijdu i k Vám domů nebo do práce Vás namasírovat. Můžete si tak užít masáž přímo v pohodlí Vašeho domova. Masáže a rehabilitace Uherské Hradiště, Zlín, Brno: Masáž baňky - ...

Ubytování: -pravý finský srub -pro 5 osob s možností využití sauny ve Finském srubu v přírodní rezervaci Halštrov -relaxační a sportovní masáže -masáž lávovými kameny -medová detoxikační masáž -indickou masáž hlavy a antistresovou masáž. Nabízí: -relaxační a sportovní masáže -masáž lávovými kameny -medová detoxikační ...

Služby: -rehabilitace -balneologie -léčebné a relaxační procedury -kosmetika