Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

Služby mobilního maséra: - klasická masáž, masírování - detoxikační masáže medem, medová masáž. Možnost zakoupení dárkového poukazu.

Nabídka komplexních služeb moderního fitcentra. Posilovna: - dobře vybavená posilovna o rozloze cca 400 m2 vhodná pro kondiční, závodní nebo rehabilitační tréninky. Solárium: - velmi výkonné 160W trubice. Sauna: - 1.hodina - 60 min.....195, - Kč. Masáže: - záda - šíje - záda + šíje - dolní končetiny - celé tělo.

Regenerační centrum Harmonie Regenerační centrum: - masáže - reflexní terapie.

Masáže: - zdravotní - lávovými kameny. Preventivní rehabilitace. Škola zad.

Kosmetický a masérský salon. Péče o tělo.

Srdečně Vás zveme do nově otevřeného hotelu a sportovního centra stříbrného medailisty z OH v Sydney 2000 Rudolfa Kraje. Hotel Olympionik byl postaven s důrazem na maximální pohodlí a soukromí svých hostů, je vybaven nejmodernější technikou a nabízí služby na vysoké úrovni za velmi přijatelné ceny. Vedle oddechu a relaxace je pro všechny ...

Rehabilitační péče. Rehabilitace. Rahabilitační služby.

Zdravotnické centrum. Masérské, rekondiční a regenerační služby.

Služby: -PROGRAM BODYTER: -přístroj španělské firmy SORISA - pracuje na bázi bi-aktivní termostimulace problémových nebo unavených partií -relaxace, regenerace -poradenství - stravování, životní styl.

Masáže sportovní, rekondiční, reflexní, havajské, breussové - masáž lávovými kameny - indická masáž hlavy - baňkování - dornova metoda

Masáže záda, šíje, horní a dolní končetiny - masáž lávovými kameny - anticelulitidová a medová masáž

Rehabilitace - fyzioterapie - mobilizace

Aplikace teplé rašeliny Fyzioterapie - lymfoterapie - reflexní masáže a mobilizace

Služby: -Masáže -rekondiční masáže -regenerační masáže.

Nová posilovna, masáže a solárium na Chodově - Praha 11. Otevřeno denně. Posilovna: - pro MUŽE k vypracování postavy - pro ŽENY ke zpevnění a formování vybraných partií těla - odborní trenéři - dietolog - 63 stanovišť vybavených profesionálními stroji DAFE.

Klasické relaxační masáže zad, šíje, končetin. Překlady a tlumočení z, do německého jazyka. Doučování německého jazyka pro začátečníky i pokročilé.

Prodej - výrobky kosmetiky SOTHYS PARIS Kosmetika - SPA péče o pokožku celého těla - denní, večerní, svatební a trendy líčení - celodenní servis ve svatební den - osobní harmonie barev - zeštihlující eskapáda Manikúra - pedikúra Škola líčení Masáže

Kosmetické ošetření pleti přírodní bylinnou aromaterapeutickou kosmetikou Permanentní prodloužení řas Anticelulitidové a zeštíhlující programy Masáže: Rekovanelescenční, Bowenova, Medová, Dětská, Amma masáž v sedě, Anticelulitidová, Indická masáž hlavy, Kobido Poradenství pro seberozvoj Kresba portrétů Malba na zákázku - interiéry, volná tvorba