Trápí vás nemoc? Neváhejte navštívit praktického lékaře. V ordinaci praktického lékaře probíhá stanovení základních diagnóz, odběry krve, vyšetření zraku a sluchu, očkování, preventivní prohlídky, léčba běžných onemocnění a odesílání k odborným lékařům.

MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. poskytuje kvalitní zdravotní péči pro děti a mládež v Jablonci nad Nisou. S láskou a odborností se věnuje zdraví vašich dětí. MUDr. Hana Mourková nabízí preventivní prohlídky, diagnostiku a léčbu nemocí, očkování, odběry biologického materiálu, vyšetření CRP, Strep A test i nastřelování náušnic.
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
Profesionální a odbornou lékařskou péči v oboru praktického lékařství poskytuje svým pacientům paní doktorka MUDr. Ingrid Ječmínková. V naší ordinaci se věnujeme preventivní, diagnostické a léčebné péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování, odběry biologického materiálu i předoperační vyšetření. Postaráme se o vaše zdraví.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
PL Bystré s.r.o.
MUDr. Emil Koza provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé. Působí v Bystrém a Jedlové. S více než 30 lety zkušeností poskytuje preventivní a léčebnou péči svým pacientům. Ordinace MUDr. Emila Kozy je známá svou profesionalitou, empatií a individuálním přístupem ke každému pacientovi.
PL Bystré s.r.o.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost.

MUDr. Víšek s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

MK Pediatrie s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro děti a dorost.

MUDr. Petra Guňková provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro děti a dorost.

MUDr. Petr Urbanovský, s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

Ordinace dětského lékaře v Uherském Hradišti navazující na rodinnou tradici poskytuje komplexní léčebnou a preventivní péči pro děti od narození do 19 let, včetně nutričního a laktačního poradenství, homeopatie. Příjemné prostředí a vstřícný přístup jsou v této ordinaci samozřejmostí.

Firma mojedoktorka s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

Praktický lékař pro děti a dorost. Zajišťujeme preventivní a léčebnou péči. Očkování pravidelné a na žádost, stanovení CRP. Dále EKG vyšetřen a vyšetření zraku.

MUDr. Jiřina Hesová Němečková, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

MUDr. Husa František, s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

ORDINACE PEDIEN s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dorost a dospělé.

L Bystré s.r.o. - MUDr. Emil Koza - praktický a všeobecný lékař pro dospělé. MUDr. Emil Koza provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Bystrém a Jedlové. S více než 30 lety zkušeností poskytuje preventivní a léčebnou péči svým pacientům. Ordinace MUDr. Emila Kozy je známá svou profesionalitou, empatií a individuálním přístupem ke ...

Jsem lékařka, jejíž odbornou specializací je pediatrie. Zabývám se také alternativní medicínou a při léčení používám homeopatickou filozofii, tzn. nechat akutní choroby proběhnout. Zaměřuji se na prevenci a při léčbě se snažím užívat co nejméně léků, především antibiotik. Činnost: - pediatrie - dětská lékařka - alternativní medicína - ...

AMBU - ZN s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

MUDr. Emil Koza je všeobecný lékař pro dospělé, který působí v Bystrém. Jeho ordinace se nachází na náměstí Na Podkově 25. MUDr. Emil Koza má dlouholetou praxi a je vysoce hodnocen svými pacienty za profesionální přístup a empatii. Poskytuje širokou škálu služeb včetně preventivní péče, diagnostiky, léčby, laboratorních odběrů, měření ...

ZD - K.A.L. s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

MUDr. Pavel Antonín s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

Althos, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře a Vinařské Apartmány na adrese Koželužská 525/82, 669 02 Znojmo.

MUDr. Veronika Potůčková provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.