Trápí vás nemoc? Neváhejte navštívit praktického lékaře. V ordinaci praktického lékaře probíhá stanovení základních diagnóz, odběry krve, vyšetření zraku a sluchu, očkování, preventivní prohlídky, léčba běžných onemocnění a odesílání k odborným lékařům.

MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
Profesionální a odbornou lékařskou péči v oboru praktického lékařství poskytuje svým pacientům paní doktorka MUDr. Ingrid Ječmínková. V naší ordinaci se věnujeme preventivní, diagnostické a léčebné péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování, odběry biologického materiálu i předoperační vyšetření. Postaráme se o vaše zdraví.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
PL Bystré s.r.o.
MUDr. Emil Koza provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé. Působí v Bystrém a Jedlové. S více než 30 lety zkušeností poskytuje preventivní a léčebnou péči svým pacientům. Ordinace MUDr. Emila Kozy je známá svou profesionalitou, empatií a individuálním přístupem ke každému pacientovi.
PL Bystré s.r.o.
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. poskytuje kvalitní zdravotní péči pro děti a mládež v Jablonci nad Nisou. S láskou a odborností se věnuje zdraví vašich dětí. MUDr. Hana Mourková nabízí preventivní prohlídky, diagnostiku a léčbu nemocí, očkování, odběry biologického materiálu, vyšetření CRP, Strep A test i nastřelování náušnic.
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
Praktický lékař pro děti a dorost.

Všeobecná ambulantní zdravotní péče

Praktik Vyškov s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

Medidol s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

MUDr. Rosypalová provozuje ordinaci praktického lékaře.

DTMedic, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře a neurologie.

Medical Hub s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro děti a dorost.

JO + JO, s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře.

Zdravotnické zařízení: - léčebně preventivní péče pro dospělé pacienty, hrazené ze ZP i nadstandartní péče. Ordinace: - praktický lékař pro dospělé - závodní prohlídky. MUDr. Lucie hasalíková MUDr. Vladimír Maňásek.

Všeobecná ambulantní zdravotní péče

MUDr. Martina Mašátová, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Praktický lékař pro dospělé. Kožní ambulance Opava, Na statku: - tel.: 553760548.

Zdravotní středisko. Praktický lékař pro dospělé: -tel.:483387087. Zubní lékař: -tel.:483387107. Dětský lékař: -Velké Hamry 605, tel.:483387108.

Služby: -praktický lékař pro dospělé.

Služby: -praktický lékař pro dospělé.