MUDr. Zdeněk Žoha s.r.o.

Trápí vás nemoc? Neváhejte navštívit praktického lékaře. V ordinaci praktického lékaře probíhá stanovení základních diagnóz, odběry krve, vyšetření zraku a sluchu, očkování, preventivní prohlídky, léčba běžných onemocnění a odesílání k odborným lékařům.

MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. poskytuje kvalitní zdravotní péči pro děti a mládež v Jablonci nad Nisou. S láskou a odborností se věnuje zdraví vašich dětí. MUDr. Hana Mourková nabízí preventivní prohlídky, diagnostiku a léčbu nemocí, očkování, odběry biologického materiálu, vyšetření CRP, Strep A test i nastřelování náušnic.
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
Profesionální a odbornou lékařskou péči v oboru praktického lékařství poskytuje svým pacientům paní doktorka MUDr. Ingrid Ječmínková. V naší ordinaci se věnujeme preventivní, diagnostické a léčebné péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování, odběry biologického materiálu i předoperační vyšetření. Postaráme se o vaše zdraví.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
PL Bystré s.r.o.
MUDr. Emil Koza provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé. Působí v Bystrém a Jedlové. S více než 30 lety zkušeností poskytuje preventivní a léčebnou péči svým pacientům. Ordinace MUDr. Emila Kozy je známá svou profesionalitou, empatií a individuálním přístupem ke každému pacientovi.
PL Bystré s.r.o.
MUDr. Tomáš Urbánek je Praktický lékař pro dospělé

Společnost PediaMed Opava s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

Společnost TRATTAMENTO s.r.o. provozuje ambulanci pro dospělé vč. elektromyostimulační cvičení, ideální pro posílení celého těla.

MUDr.Vít Kašpárek je všeobecný praktický lékař.

MUDr. Kačmaříková Věra poskytuje léčbu v oboru všeobecného lékařství svým pacientům v ordinaci v Opavě.

Ordinace praktického lékaře pro děti i dospělé v Opavě

Všeobecný praktický lékař. Ordinační hodiny: Pondělí: 7:30 - 10:00; 10:00 - 13:00 (objednávky) Úterý: 7:30 - 10:00; 10:00 - 13:00 (objednávky) Středa: 7:30 - 10:00; 10:00 - 12:00 (objednávky); 14:00 - 18:00 (objednávky) Čtvrtek: 7:30 - 10:00; 10:00 - 13:00 (objednávky) Pátek: 7:30 - 10:00; 10:00 - 13:00 (objednávky)

Praktická lékařka pro děti a dorost MUDr. Anna Redrová poskytuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péče pro děti od narození až do 19. let věku. Zajišťujeme kompletní zdravotní péči, odběry krve, aplikaci očkovacích látek i poradenství pro kojící maminky. Naše ordinace najdete v obcích Velká Polom a Pustá Polom. Ordinace praktické lékařky ...

Praktický lékař pro dospělé MUDr. Daniel Kubina poskytuje profesionální zdravotní péči v oboru všeobecného praktického lékařství. Provádíme prevenci, diagnostiku a léčbu onemocnění, odběry krve i aplikaci očkovacích látek. Naši ordinaci najdete v Hlučíně na ulici Hrnčířská. Ordinace praktického lékaře pro dospělé: - diagnostika, léčba ...

Ordinace, ambulance: - praktická lékařka pro dospělé - preventivní a léčebná péče - preventivní prohlídky - očkování, aplikace očkovacích látek - odběry krve a biologického materiálu - měření krevního tlaku - vstupní a výstupní prohlídky - vyšetření na zdravotní, řidičský či zbrojní průkaz - měření hladiny cukru v krvi. Ordinační ...

Praktický lékař pro dospělé. Další ordinace: - Hrabyně 180 - tel. +420 553 775 159.

Praktický lékař pro dospělé. Další ordinace: - Opavská 101, Velká Polom - tel: 733 722 607.

Praktický lékař pro dospělé. Další ordinace: - Opavská 101, Velká Polom - tel: 603 492 939.

Ordinace praktického lékaře pro dospělé.

Ordinace praktického lékaře pro dospělé.

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost. Od 1.4.2011 otevřená i ambulance v Ostravě na Hornické poliklinice.

Praktický lékař pro děti a dorost. Ordinace: - dětský lékař, pediatr.