Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Klasické i relaxační masáže s použitím lávových kamenů. -aroma masáže - manuální lymfodrenáže -čokoládové masáže s použitím lávových kamenů - čínská masáž TUINA -havajská masáž s lávovými kameny -prodej zahřívacích papučí a polštářků -zábaly na dolní končetiny - zábaly na ruce s použitím termorukavic - medová masáž - rašelinové zábaly - ...

Veterinární ordinace, veterina, veterinář: - vakcinace psů, pes, koček, kočka a králíků, králík - čipování psů a koček - výdej europasů, europas - kastrace - léčba malých hospodářských zvířat - prase, ovce, kozy, koza -prodej krmiva pro psy a kočky na objednávku - K9, Anka, Calibra, Royal Canin, Purina, Proplan, Nutram a další.

Veterinární ordinace, veterina, veterinář: - vakcinace, očkování - rentgenologii, rentgen, RTG - ortopedii - chirurgické zákroky, zákrok - gynekologii.

Kupteonline.cz: - široká nabídka téměř 10.000 položek - hračky a hry, dětské potřeby, knihy, parfémy a kosmetika, přírodní a BIO produkty, sprotovní hry a hračky či gadgets - originální dárky. Internetový obchod Budme-zdravi.cz se specializuje na několik velkých oblastí – zdraví, krása, hubnutí a fitness a elektronika. Výdejní místo ...

Vývoj, výroba, prodej, distribuce, oprava, servis: -medicínská technika -lékařské přístroje, nástroje, zdravotnické potřeby, technika -sterilizátory autokláv(průmyslové, laboratorní, pro nemocnice) -vyvíječe páry -čistící a dezinfekční přístroje -zařízení pro dezinfekci odpadů -dekontaminační zařízení -laboratorní ...

Dovoz, import, prodej: -zdravotnická technika.

Alternativní medicína. Prodej - přírodní produkty.

Zdravotnictví, lékař: -radiodiagnostika -ultrazvuk -rentgen

Internetový prodej, e-shop, prodej léčiv. -aromaterapie -gemmoterapie -čaje, káva, koření -potravní doplňky -kosmetika -masážní prostředky.

Služby: -terapie -kraniosakrální osteopatie -pořádání kurzů -vyšetření mobility.

ODVYKÁNÍ KOUŘENÍ - jak přestat kouřit a nekouřit - centra biorezonance pro odvykání kouření cigaret přístrojem BiCOM: Brno, Břeclav, Hodonín. Odvykání kouření je lehké - přestat kouřit metodou biorezonance pomocí přístroje Bicom je snadné! Biorezonance je zde pro kuřáky! Pokud přestanete kouřit, tělo se ocitá v nikotinovém hladu a dostaví se silná ...

Rekonektivní léčení - RECONNECTION - RECONNECTIVE HEALING.

Dodávka - diagnostické přístroje pro rozbory krve a diagnostiku nádorových onemocnění.

Prodej - zdravotní obuv SANTE s rozšířeným sortimentem pro děti Lékárna - léčebná kosmetika - homeopatika včetně poradenství - autolékárničky - kojenecká výživa - dermatologické poradenství a testy - měření krevního tlaku a podkožního tuku - dětské vitamíny - poradna v péči o ústní hygienu.

E - shop, prodej, dodávka: - zdravotní technika přístroje pro resustitaci, infúzní technika, odsávací systémy - spotřební zdravotní materiál.

Léky, zdravotnické potřeby a pomůcky, dětská výživa, potravinové doplňky, výživové doplňky, dermokosmetika, kloubní výživa, vitamíny, minerály, čaje, homeopatika, prostředky dentální hygieny a péče o chrup, masážní přípravky.

Praktický lékař pro dospělé a gynekolog.

Opravy - lékařské přístroje - zdravotnická technika Výroba - lékařské přístroje - zdravotnická technika.