Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Služby: -Masáže -rekondiční masáže -regenerační masáže.

Stomatologická laboratoř

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Stomatologie. Stomatologická ordinace, ordinace zubního lékaře. Další služby: - léčba, prevence zubního kazu - ošetření chrupu, zubů - profesionální dentální hygiena.

Lékárna. Léčiva prodáváme na předpis i volně. Maloochod, prodej: - farmaceutické výrobky, léky, léčiva - homeopatika - vitamíny, potravinové doplňky - dětská výživa - bylinné čaje - zdravotnické potřeby - sortiment pro diabetiky. Poradenství.

Poliklinika. Ordinace lékařů v oborech: - praktický lékař pro dospělé - MUDr. Radka Hellarová, MUDr. Hana Švaříčková - praktický lékař pro děti a dorost, pediatrie - MUDr. Petra Holčáková, MUDr. Alena Pantučková, MUDr. Innesa Veselá, MUDr. Soňa Reinholdová - psychiatrie - MUDr. Ivo Porteš CSc. - urologie - MUDr. Jaroslav ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, servis, (opravy) lékařských (zdravotnických) přístrojů: -zdravotnické (zdravotní) přístroje -EKG (elektrokardiograf), kardiologie, (kardio), chirurgie, -ORL, EEG, -elektroléčba, fyzikální terapie, rehabilitace (RHB), -lasery -sterilizátory, autoklávy, starclav, -stomatologie, zubní souprava, ...

Služby: - chemické rozbory, analýzy - materiály, odpady, voda, potraviny, ruda, minerály a horniny - světelná mikroskopie - identifikace azbestu.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - léčebné pomůcky - vitamíny - zdravotní kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -léčiva, farmaceutické výrobky -zdravotní potřeby a materiál -dietetické, kosmetické, drogistické zboží.

Výroba a opravy sériově zhotovovaných protéz, trupových ortéz, končetinových ortéz, měkkých bandáží. Kontakt Ortopedická Protetika Poliklinika Otrokovice tel: 577 101 370 mob:+420603928357 Tř.Osvobození 1388 76502

Zdravotnické služby seniorům, chronicky nemocným a zdravotně postiženým občanům.

Služby: - masáže, masírování - solárium. Oprava, servis: - výpočetní technika. - počítače, notebooky.

Nabízíme služby: -masáže -infrasauna -baňkování -zábaly -shiatsu

Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - potravinové doplňky - vitamíny, kosmetika a zdravotní obuv. Aquarium relax Mikulov - Pavlovská(centrála)

Welness centrum. Restaurace a kavárna: -stravování, jídlo, obědy, večeře, nápoje -denní menu -možnost pořádání - akce svatby, rodinné akce, trachty, oslava, promoce, třídní sraz -možnost konání firemní akce, školení: -projektor s notebookem pro projekci (Windows, MS Office), WiFi volně k použití, flipcharty -oddělený prostor pro 38 ...

Každý z nás se může dostat do obtížné psychické situace, která může vyústit do vážných zdravotních problémů. V naší odborné psychiatrické ambulanci poskytujeme komplexní péči, která je zaměřena na problematiku psychických poruch. Po stanovení diagnózy zajistíme následnou léčbu. Nabízíme své dlouholeté zkušenosti, praxi provozujeme již od roku ...