Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Alternativní medicínahomeopatie - chiropraxe Masáže - baňkování - shiatsu.

Kosmetika - permanentní make-up Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů Masáže

Služby: -kosmetické, kosmetika. Permanentní make-up Vyberte si část obličeje, kterou chcete zvýraznit: -horní oční linky, dolní oční linky, obočí, kontury rtů, výplň rtů. Prodlužování řas-Aplikujeme permanentní řasy metodou řasa na řasu. Barvení řas a obočí. Fotoepilace E-light 3D flash Fotoomlazení pleti RF Mezoterapie ...

Alternativní medicina - homeopatika - čakrová léčba - Bachovy esence - psychoterapie Psychoterapie Masáže (klasické, čínské, indické, lávovými kameny, reflexní terapie, manualní limfatická, anticelulitidová, havajská, ...)

Masáže - rekondiční - sportovní Tělovýchovné poradenství - antropologická měření.

Stěhování - byty, kanceláře, objekty - klavíry, starožitnosti - těžká břemena trezory Prodej - optika

Služby: -Power Plate -masáže -kosmetika pro muže -kosmetika -pedikúra.

Výplach tlustého střeva HYDROCOLON Rehabilitace - lymfodrenáže - rekondiční a relaxační masáže

Služby pro hubnutí a formování postavy hypoxitrainer, vacunaut, vacumassage odbourávání tuků problémových partií - odstraňování ceulitidy Prodej - vitamínové preparáty - doplňkové preparáty STAR LIFE Masáže.

Lekce - jóga - kompenzační cvičení Vypracování - pohybové a výživové plány Fyzioterapie.

Výroba, prodej - veterinární přípravky pro psy Výroba, prodej - veterinární přípravky pro psy.

Psychologické a psychoterapeutické služby - poradenství - dopravně - psychologická vyšetření

Psychologické poradenství potíže v mezilidské komunikaci, intenzivní úzkosti, emoční problémy, závislosti, poruchy příjmu potravy

Alternativní medicína a prodej výrobků pro zdraví od firem Li West, GREEN WORLD-produkty TCM, Goji Ramissio-kustovnice čínská, Ljapko-terapeutické aplikátory a válečky, Kyani-základní trojúhelník zdraví, Young Living 100% terapeutické esenciální oleje.

SINTEO dentální laserové a frézovací centrum se orientuje na výrobu přesných konstrukcí zubních náhrad z materiálů CoCr, ZrO2 a jiné. Také nabízí služby profesionální CAD modelace na základě přijatých sádrových modelů.

Pobočka. Očkovací centrum: - žloutenka - klíšťová encefalitida - rakovina děložního čípku - chřipka.

Prodej, oprava, servis, kalibrace: -středoušní implantáty a ventilační trubičky KURZ -audiometrické přístroje -infuzní pumpy a dávkovače -stomatologické soupravy -digitální tonometry. Poradenství v oblastech: -audiologie -audiometrie -tiché komory -školení a kurzy audiometrických sester.

Stomatologie. Prodej, vybavení a servis zubních ordinací, stomatologických center a laboratoří. Výhradní zástupce pro: -zubní soupravy -přístroje a nástroje -RTG přístroje -ordinační nábytek -laboratorní nábytek -dentální nástroje -dentální implantáty. Autorizovaný zástupce pro: -zubní soupravy -přístroje a nástroje ...