Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Moderní zubní ordinace: -estetická stomatologie -endodoncie -protetika.

Prodej, servis: -mechanické a elektrické vozíky -sportovní vozíky -speciální a evakuační vozíky -doplňky na vozík -dětský program -zdravotní kočárky -vertikalizační zařízení -zvedací zařízení SUNLIFT a OXFORD -stropní pojezdy -nájezdové rampy -elektrické skútry STERLING, SUNNY -sedací ...

Služby: -reflexní, rekondiční, aroma masáže.

Privátní lékař. Oční optik: -vyšetření očních vad -předpis brýlí.

Oční optika: -odborné oční vyšetření a předpis korekce očním lékařem -zhotovení a prodej dioptrických brýlí -prodej slunečních brýlí, pouzder a doplňkového sortimentu -prodej a aplikace kontaktních čoček. Horníkova 2485/34 628 00 Brno-Líšeň Tel.: 544 134 302 Optická laboratoř: náměstí Svobody 87/18 602 00 Brno-město Tel.: ...

Prodej: -brýlové obruby -optická a sluneční skla -doplňky. Práce: -zhotovení brýlí.

Veterinární klinika, lékař: -psy, kočky a drobná zvířata - interní onemocnění, prevence, dietologie -chirurgie, chirurg -ortopedie ( zlomeniny, vývoj.onem.kloubů, ruptury LCC- TTA metoda, artroskopie aj. -neurochirurgie -rentgenologie vysokofrekvenční rtg (digitální čtečka) -posuzování DKK, DLK, OCD a luxace patel -fyzioterapie, ...

Veterinární ordinace, veterina, veterinář: -prevence -chirurgie, interna -mikročipy -zubní ultrazvuk....

Veterinární ordinace, veterina, veterinář: - čipování zvířat, europas - očkování - preventivní léčba atd.

Veterinární ordinace, veterina, veterinář: - odčervení - kastrace - vakcinace, očkování - chirurgie - interna.

Zubní, stomatologická laboratoř.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky.

Oční optika: - příjemné prostředí - kvalitní služby - krásné brýle - dioptrické sluneční brýle Služby: - měření zraku - aplikace kontaktních čoček - brýle i do hodiny.

Služby, služba: -sauna finská -masáže -solárium -přístrojová lymfodrenáž: -proti celulitidě -kosmetické účinky -rehabilitace sportovců -jodové koupele.

Stomatologické centrum, klinika -praktický zubní lékař pro děti, dospělé -stomatologie -estetická stomatologie -chirurgie, imlantologie, kosmetiologie -ortodoncie -stomatoprotetika aj.

Soukromá stomatologická ordinace.