Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Služby: -kadeřnictví -kosmetika -manikúra -modelace nehtů -pedikůra -masáže -lymfodrenáže -permanentní makeup.

Veterinární klinika: -chirurgie -ortopedie -sonografie -rentgen -endoskopie -čipování -očkování. Možnost hospitalizace, prodej diet a krmiv. Pohotovost na telefonu denně 8:00 - 22:00, tel: 606 513 925.

Výroba, oprava, instalace: -lékařské přístroje, nástroje -zdravotnické potřeby -elektrické stroje, přístroje.

Vzduchotechnická zařízení a klimatizace. Studie, projekce, dodávky na klíč, oprava, servis, údržba: -vzduchotechnika, klimatizace pro kancelářské a průmyslové budovy: -větrání, odsávání, odprašování, filtrace vzduchu, přívod a odvod vzduchu včetně rekuperace -technická zařízení budov: -vzduchotechnika, vytápění včetně kotelny, chlazení ...

Výdej, příprava, prodej léků: -léky -prostředky zdravotnické techniky -homeopatie -přírodní medicína -bylinné čaje -kosmetické přípravky.

Činnost: - klinické poradenství - technické poradenství - 3D vizualizace a navigace v elektrofyziologii Prodej: - elektrofyziologických katetrů a zavaděčů

Činnost: - kurzy pro zdravotnický personál - kurzy první pomoci pro školy, firmy - nákup a prodej zdravotnického materiálu.

Privátní praxe: -alergologie a klinická imunologie.

Praktický lékař pro dospělé.

Praktický lékař pro dospělé.

NEMOCNICE Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost.

Praktický lékař pro děti a dorost. Nadstandardní očkování a nadstandardní služby.

Praktický lékař pro dospělé.