Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Veterinární ordinace pro malá zvířata.

Veterinární ordinace: -specializace na malá zvířata -preventivní péče -chirurgie -interna -gynekologie -zubní ultrazvuk -RTG, EKG. Maloobchod, prodej: -krmiva -veterinární diety.

Výroba, oprava, úprava, prodej, poradenství: -ortopedická obuv -ortopedické vložky -výroba, aplikace vnitřního sandálu při amputaci nohy v metatarzech a výše nebo při zkrácení dolní končetiny -ortopedické úpravy standardní obuvi, zvýšené podešve, vystavění podešve -zabudování podélné, příčné klendby -zhotovení individuálních ...

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -hromadně vyráběné léky -individuálně připravované léky -přípravky zubní hygieny -léčivé a dietetické přípravky -léčebné šampony a vlasové přípravky -vitamínové přípravky -homeopatika -zdravotnický materiál -široký výběr přírodní kosmetiky.

Prodej, leasing: -RTG technika -zdravotnická technika.

Výroba, prodej, výzkum, vývoj: -zdravotnické prostředky Metea® (cévní protézy) -speciální pletařské výrobky (obvazové textilie) -bakteriologické filtry -chirurgické síťky -prádlo pro onkologické pacienty -ochrané návleky na pahýly.

Masérské služby - masáže - reflexní terapie - baňkování

Gynekologická ambulance. Odborný ženský lékař.

Ordinace praktické lékařky pro dospělé.

Solné jeskyně s nejdelší tradicí. Solná jeskyně. Relaxace v solné jeskyni. Relaxační cvičení. OD Aldiana 1. poschodí. Působení jako prevence a podpora při léčbě některých onemocnění s výrazně preventivními, léčebnými, regeneračními a relaxačními účinky. Prevence a podpora při léčbě: -horní a dolní cesty dýchací ( astma ...

Prodej, příprava, výdej léků: -léky -vitamínové přípravky -léčebná kosmetika -homeopatie.

Odborný zubní lékař. Stomatologie.

Zdravotnická a rehabilitační technika. Prodej, výroba, montáž, servis, oprava: -elektrické vozíky -prostředky zdravotnické techniky. Vybavení pro: -domovy důchodců -ústavy sociální péče -nemocnice. Zařízení: -lůžková oddělení -rehabilitace -koupelny atd. Pomůcky pro zdravotně postižené: -vozíky mechanické a elektrické -fixační ...

Veterinární klinika. Komplexní veterinární služby: -kardiologie -ultrasonografie -chirurgie -dermatologie -ortopedie -oftalmologie. Ordinační doba i po domluvě na telefonním čísle: 737313323 604752593.

Odborný zubní lékař. Stomatologie.