Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro dospělé.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro dospělé.

Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog.

Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog.

Lékárna, prodej: -léky, zdravotnický materiál.

Velkoobchod, distribuce: - zdravotnický a dentální materiál - léčiva.

Služby: -zakázková syntéza peptidů -produkce protilátek -nabídka služeb spolu s plným zákaznickým servisem.

Veterinární klinika pro psy* a kočky: -pohotovostní medicína -chirurgické zákroky, anesteziologie -dermatologie, dermatohistopatologie -hospitalizační místnosti -fyzioterapie -interní medicína -neurologie -ortopedie a chirurgie -rentgenologické vyšetření -magnetická rezonance pro zvířata -pohotovost pro akutní případy.

Praktický lékař pro děti a dorost. Dětský lékař (pediatr).

Výroba, prodej: -diagnostické soupravy pro hematologii a biochemii.

Výroba, oprava, servis: -dobné lékařské přístroje, nástroje. Služby: -automatické zpracování dat -poskytování software.

Praktický lékař pro děti a dorost. Dětský lékař (pediatr). Pobočka: Městečko 53 691 64 Nosislav Tel: 547 231 164

Privátní zubní laboratoř. Zubní lékaři.

Studio regenerace. Služby: -masáže -regenerace pohybového aparátu -aromaterapie -poradenství, konzultacev oblasti zdravé výživy. Prodej: -ušní a tělové svíčky.

Poradenství, pomoc a dlouhodobé vedení: -klasická homeopatie -systémy alternativní léčby -pomoc a dlouhodobé vedení při chronických nemocech -aura-soma (léčba barvami, barevnými esencemi) -zdravý životní styl -přípravy k porodu -jóga -cvičení v těhotenství. Pobyty a semináře: -relaxační pobyty naplněné aktivitami k ...

Poradenská a zásilková služba, vlastní rozvoz. Výstavní síňě na 6 místech na Moravě. Prodej na lékařský poukaz i za hotové. Možnost odzkoušení vozíků a pomůcek na místě. Obchod, prodej, dodávky: -elektrické vozíky -mechanické vozíky -lůžka polohovací -dětské rehabilitační kočárky -obuv dia a dětská ortopedická -vycházkové ...

Studio DEVĚTSIL. Služby: -aromaterapie -arteterapie -Bachovy esence -Bowenova tlaková masáž -diagnostika arttest -kosmetika -lymfodrenáže -meridiánové masáže -moxa (požehování) -pulsová diagnostika -reflexní terapie -sportovní masáž -tvarování postavy. Poradenství: -výživa a stravování -pohybové návyky -cvičební ...

Zdravotnictví: -rehabilitace.

Oční optika: -měření očí -brýlové čočky a obruby -samozabarvovací multifokální i jednoohniskové čočky.

Oční optika. Pobočky: -Brno – střed, Mendlovo nám. 17 tel.: 543 239 642

Obchodně-zprostředkovatelská činnost. Distribuce: -zdravotnické přístroje v oblasti diabetologie a kardiologie.

Výroba a prodej: -bílé hole pro nevidomé -orientační, signalizační, opěrné -neskládací, skládací, teleskopické, kombinované -doplňky - koncovky, rukojeti, pouzdra.

Lékárna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -léčivé byliny -zdravotnický materiál.