Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Komplexní dodávky lékařské techniky (lékařská technika, zdravotnické potřeby, lékařské nástroje) pro státní i privátní sektor, nabízí široký sortiment produktů pro oblast gynekologie, urologie, chirurgie, kardiologie, kardiochirurgie, neurologie, ortopedie, gastroenterologie, geriatrie aj., včetně kompletního vybavení operačních sálů.

Veterinární ambulance, pohotovostní služba: -léčba, operace, chirurgie -umělá inseminace, porodnictví -vystavování veterinárního osvědčení -očkování (vyšetření po pokousání).

Veterinární klinika: -specializovaná klinika pro psy, kočky, exotické ptáky -možnost hospitalizace -čištění zubního kamene ultrazvukem -prodej krmiv.

Veterinární ordinace: -veterinář. Provoz chovatelské stanice.

Veterinární ošetřovna PET. Veterinární péče pro psy a kočky: -kožní -interna -urologie -očkování -analýza krve a moči -odstraňování zubního kamene -očkování, odčervení, čipování -vystavení pasu.

Provozování veterinární ordinace: -poradenství -léčba velkých i malých zvířat .

Rehabilitační ordinace: -vyšetření -mobilizace -manipulace -masáže -elektroléčba -laser -akupunktura -homeopatie pohybových chorob. Rehabilitační cvičení.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro dospělé.

Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog -ortodoncie, rovnátka.

Stomatologická ordinace: -zubní lékař -stomatolog.

Zubní ordinace-laboratoř: -stomatologie -zubní lékař, zubař -zubní protézy.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro dospělé.

Zdravotnictví: -zubní lékaři -stomatologie.

Zdravotnické centrum U Kapucínů: -chirurgie -traumatologie -RTG.

Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog -stomatologická laboratoř.

Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog. Pobočka: Komenského 105 664 84 Zbraslav Telefon: 546 411 535

Zdravotnictví: -praktický lékař pro dospělé.

Odborný zubní lékař. Stomatologie.

Lékárna. Prodej: -humánní a veterinární léky -homeopatické léky -léčebná kosmetika -vitamínové přípravky -zdravotnický materiál.

Zdravotnictví, lékař: -zubař, stomatolog.

Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog.

Ordinace: -praktický lékař pro dospělé.