Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
TRING, spol.s r.o. Výroba a opravy: -lékařské přístroje a nástroje -zdravotnické potřeby.

Naše jihomoravská společnost provozuje síť soukromých lékáren nabízejících bohaté zkušenosti s poskytováním kvalitní lékárenské péče. Součástí našich služeb je i zajištění odborného poradenství zdarma a na velmi vysoké úrovni, nejen v oblasti léčivých přípravků, ale i v oblasti homeopatie, doplňků stravy a přírodních léčiv. Jednou z našich ...

ReGENerační studio provádí kraniosakrální terapie, celostní lymfatické masáže, poradenství pro děti a dospělé.

EXCLUSIA s.r.o. se zaměřuje na zajištění lékařské péče, rehabilitací, financí, pojištění a právní ochrany pro sportovce.

Masérské služby s.r.o. provádí klasické i sportovní masáže, reflexní terapie plosek nohou a využívá lávové kameny a baňkování.

Veterinární centrum Akuvet s.r.o. provozuje veterinární ordinaci, ve které se zaměřuje i na akupunkturu a prodává krmivo a doplňky.

Prodej, servis, výroba: -lékařská technika (zdravotnícká technika) ARGUS Medical, Schölly, Vitalitec, TALLEY.

Prodej: -přírodní léčiva (léčivo) -kosmetiky (kosmetika) -čističky (čistička) vzduchu -odšťavňovače -přístroje pro kyslíkovou terapii -másážní přístroje -psychowalkman -solné (solná) lampy (lampa) -mixéry.

Lenka Kubová provozuje útulek pro opuštěná zvířata.

Centrum redukce váhy - stravovací plány - sestavování jídelníčku - koncepce hubnutí.

Naše společnost se zabývá kontrolou a hodnocením krmiv pro zvířata druhu přežvýkavců a jejím stanovením zda mají stravitelné živiny. Provádíme také výpočet energetické a proteinové hodnoty.

ANDENTAL s.r.o. poskytuje komplexní stomatologickou péči.

Společnost AJAKLA s.r.o. - MUDr. Alena Havličková provozuje soukromou ordinaci lékařky pro děti a dorost. Poskytujeme běžnou léčebnou péči, prevenci, očkování, gastroenterologickou poradnu, výživu dítěte, CRP. Jsem členem v EB týmu. Možnost rychlé konzultace s klinickým pracovištěm při řešení závažných onemocnění. Soukromá ordinace lékařky pro ...

Wellness hotel na jižní Moravě poskytuje ubytování s celkovou kapacitou 62 pevných lůžek. Součástí hotelu je restaurace s terasou. Zprostředkujeme degustaci vín ve vinném sklípku. Nabízíme wellness centrum s profesionálním personálem, masáže, zábaly, relax. Pořádáme firemní akce, školení a semináře.

Jana Lhotská provozuje solárium s rekondičními a masážními stroji.

Relaxační studio s ubytováním Služby: -péče o tělo -masáže -relaxace -detoxikace -wellness -regenerace. Kosmetické služby -ošetření kosmetikou JANSSEN COSSMETICS - obličej, dekolt, tělo - masáže -kompletní ošetření obličeji, dekoltu a těla Ubytování - 2 x dvoulůžkový pokoj ve stylu středomoří - pokoj Provence, ...

Veterinární klinika Mikulov Veterinární léčebná a preventivní činnost v chovech malých a velkých zvířat.

Pivní a bylinkové lázně v Mikulčicích. Možnost zakoupení dárkového poukazu na lázeň v tučně vyráběných dubových vanách s neomezenou konzumací piva.

Zubařská ordinace. Zubní ordinace. Stomatogická ordinace.

Jsme pobočka Spirotel společnosti UTILCELL, s.r.o. a zaměřujeme se na inovativní technologie v oblasti telespirometrie. Naleznete u nás speciální přístroje pro vyšetření a pravidelné měření stavu plic, a to spirometry MIR (Smart One) a oximetry, které můžete používat z pohodlí Vašeho domova a odhalit tak případné problémy s dýcháním. Jedná se ...

Prodej pomůcek na čištění, dezinfekci, zdravotní techniky, sterilizátorů a ohřívačů, sterilizačních boxů a lamp.

Mgr. Klára Francesca Popek, DiS. se zaměřuje na poskytování výživového poradenství.

Zubní péče Ambulantní a zubní zdravotní péče